Recomandari

Gymboland Baneasa – noul checkpoint al distractiei pentru copii

By  | 

Pogo a intampinat toti copiii in Baneasa Shopping City la superpetrecerea de inaugurare a noului loc de joaca Gymboland. Jocuri, magie, muzica si multe surprize au fost doar o parte din ingredientele distractiei de pe 8 si 9 aprilie, la deschiderea oficiala a celei de-a 9-a locatii din Romania.

Gymboland a deschis usile catre un nou univers magic al copilariei, unde creativitatea se imbina cu inovatia, iar copiii devin personaje principale in povesti incantatoare.

Parinti, bunici si pitici, e timpul sa-l cunoasteți pe Pogonici din Gymboland Baneasa!

In timp ce parintii si bunicii se pot relaxa in mall, cei mici, ghidati de amuzantul Pogo, se pot delecta cu activitatile atent alese, ce incurajeaza spiritul ludic. Cu o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational, Gymboland a reusit sa creeze o ambianta perfecta, care sa transforme fiecare loc de joaca intr-un spatiu preferat de toti copiii. Elementele recreative si interactive aduc impreuna educationalul si distracția prin cele mai atragatoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Doua zile de basm pentru cei mici!

In incercarea de a realiza o deschidere reprezentativa si ideala pentru ce ofera noul spatiu de joaca Gymboland din Baneasa, copiii au avut doua zile ca un maraton al distractiei. In prima zi (sambata, 8 aprilie), copiii s-au bucurat de clown party, jocuri, concursuri, show de tobe, Hawaiian party si spectacol de karaoke, iar in a doua zi (duminica, 9 aprilie), programul copiilor a inclus concursuri cu iepurașul poznas, bal mascat, spectacol de magie si un show cu membrii de teatru PAM PAM.

Spatiile de joaca Gymboland – educatie si distractie in acelasi loc

Toate spatiile de joaca Gymboland din tara functioneaza pe principiul dezvoltarii unui mediu indoor, care sa stimuleze si sa atraga copiii la joaca si in activitati educationale. De la decor la activitati si la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spatiu propice dezvoltarii abilitatilor cognitive si fizice ale celor mici, care sa raspunda nevoii de a evada din cotidian a copiilor, cat si nevoii parintilor de a-i include in activitati care sa le dezvolte abilitatile creative.

Copilul tau e VIP la petrecerile Gymboland Baneasa. Nu trebuie sa rateze superdistractia, asa ca adu-l in noul loc de joaca!

 Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational. In total, in Romania, sunt 9 spatii de joaca: Gymboland Băneasa, Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta, iar in Ploiesti Gymboland Shopping City si AFI Ploiesti.

Anual, peste 55.000 de copii beneficiaza de tehnologia inovativa Gymboland, invatand prin joaca.

1 Comment

  1. job posting websites

    May 6, 2017 at 2:56 am

    Hi there, I found your blog by way of Google at the same time as searching for a related subject, your website came up, it seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *