Recomandari

Cum a fost de Paște la Afrodita Resort&SPA, de la Herculane! De ce să mergeți acolo!

By  | 

Anul acesta, de Paște, alegerea perfectă pentru o mini vacanță în țară a fost lanțul Bacolux Hotels, mai precis noi am ales o cazare la Herculane, unde ne-am simțit în elementul nostru la Afrodita Resort&SPA. Copiii s-au bălăcit la piscină, apa a fost perfectă, decorul senzațional, cazarea ok, mâncarea bună, iar peisajul unul feeric! Și pentru că ne-a plăcut și am mai merge, m-am gândit să vă ofer câteva detalii despre Afrodita Resort&SPA, așa că am rugat-o pe Laura Patru, marketing manager Afrodita Resort&SPA să ne ofere mai multe detalii despre hotel, servicii și cazare, nu înainte de a vă spune că vă recomand, cu drag, această locație! Este o oază de liniște și relaxare atunci când vrei să te rupi câteva zile din cotidian!

Ce le oferiți celor care optează pentru o cazare la Afrodita Resort&SPA?

Oaspeții noștri pot beneficia de servicii de all inclusive, fiind primele locații balneo din România care am introdus acest sistem de masă. Totodată, am creat pentru ei un proces complex de recuperare, folosind resursele naturale din Herculane, cea mai modernă tehnologie balneo, dar și o echipă de specialiști dedicați care o să îi însoțească pe tot parcursul acestui proces. În timpul petrecut în resort, oaspeții se pot bucura și de facilitățile spa, de preparatele variate ale restaurantului a_la_carte, sau de excursii către numeroase obiective din zonă precum: Cascada Bigăr, Morile de la Topleț, Morile de la Rudăria, Ochiul Beiului, croazieră la Cazanele Dunarii și la Chipul lui Decebal, plimbări cu ATV-ul și multe altele

Cu ce vă diferențiați de celelalte hoteluri din zonă? Ce produse premium are  Afrodita Resort&SPA– Herculane pentru turiști?

Ne-am dorit ca fiecare membru al familiei să găsească ceva dedicat special lui în resort. Astfel, cei mici au la dispoziție locuri de joacă înterioare și exterioare, ateliere de creație în fiecare zi a sezonului estival și în curând o zonă a Spa-ului dedicate exclusiv lor – Aqua Splash Kids. Pentru adulți, ne-am propus să oferim un serviciu premium de spa și am creat un concept prin care natura este adusă la interior.

Am îmbinat o tradiție milenară a terapiilor cu ape termale cu cele mai noi tehnologii, fără a pierde din specificul locului și din istoria sa.  Acesta fiind și conceptul Herculum Spa, de a aduce natura și legendele în interior, atât prin elementele naturale locale pe care le folosim în terapiile noastre cât și prin designul în care s-au folosit elemente naturale specifice zonei. Această îmbinare a elementelor ce fac din Herculane un loc special este și motivul pentru care Herculum Spa a primit premiul “Innovative SPA Concept” la Gala ESPA Innovation Awards în Croația în 2019.

Câți turiști vin, de regulă, pe an la voi?

Înainte de pandemie, Herculane primea anual aproximativ 140.000 de turiști, din acest total 35%  sunt oaspeții locațiilor Bacolux Hotels din Herculane.

Cum a fost pe timpul pandemiei?

Perioada pandemiei a fost cu siguranță o provocare pentru orice echipă de management din industria ospitalității. Am trecut cu toții printr-o perioadă de schimbări majore și de adaptare cu viteza luminii. Tiparul de achiziție al oaspeților s-a schimbat de mai multe ori iar echipele hotelurilor au funcționat în moduri diferite. Din fericire, am reușit ca la sfârșitul acestei perioade dificile să menținem întreaga echipă din companie iar aceasta este cea mai mare mulțumire a noastră.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *