News

Ea este prima romanca prezenta in show-ul lui Armin Van Buuren!

By  | 

Alexandra Badoi, cantareata de muzica trance, si-a lansat noua melodie “Born To Love” – Feel & Alexandra Badoi, in cadrul show-ului celui mai apreciat Dj din lume, Armin Van Buuren.

Foarte emotionata de prezenta in studio-ul din Amsterdam, Alexandra si DJ Feel au vorbit in premiera despre noua lor melodie si mai mult de atat, Alexandra a transmis si un mesaj in limba romana fanilor ei, pe care il puteti asculta aici: http://www.alexandrabadoi.com/borntolovenewtrack/

De asemenea, Armin Van Buuren si Ruben de Ronde au declarat:

“Suntem asa de fericiti ca am reusit sa lansam noua noastra melodie “Born to love” in cel mai iubit show de muzica trance, A STATE OF TRANCE  (show-ul lui Armin Van Buuren) si ne simtim onorati ca putem transmite mesajul nostru. Am scris versurile intr-o perioada in care ma intrebam ce se intampla cu lumea noastra… si cred ca Feel a simtit la fel pentru ca a produs atat de frumos aceasta melodie! Amandoi credem ca muzica poate face lumea mai buna si mai frumoasa si speram ca noua noastra melodie sa reaminteasca tuturor scopul vietii noastre: suntem nascuti sa iubim! Multumesc mult, Armin Van Buuren si Ruben de Ronde!”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *