Lifestyle

Fiul lui Cosmin Selesi a participat la Campionatul National de Karting. Cum a reactionat prezentatorul?

By  | 

 

Week-end plin de emotii si adrenalina pentru Cosmin Selesi, prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Fiul sau, Tudor (6 ani si 8 luni), a participat la Campionatul National de Karting, etapa a sasea, care a avut loc intre 30 septembrie si 1 octombrie, la Targu Secuiesc, in judetul Covasna.

A fost primul concurs din viata lui Tudor si am fost foarte emotionat pentru el. Am si lacrimat un pic, la prima mansa. Tudor a participat la clasa Promo BB, destinata copiilor intre cinci si sapte ani. Aceasta este o clasa oarecum de initiere a celor mai mici concurenti, de promovare a acestui sport in randul lor. Cei mici au astfel posibilitatea sa treaca prin experienta unui concurs, chiar daca pentru ei nu se aplica penalitatile care se dau in mod normal in astfel de competitii“, spune Cosmin Selesi.

Tudor a concurat cu o masina inscriptionata cu numarul 6, un numar norocos pentru el, care semnifica ziua nasterii. “Nu imi pare rau ca Tudor nu a castigat, pentru ca asta il va ambitiona. Urmatorul concurs este programat anul viitor. Asadar, are timp sa se pregateasca“, mai spune prezentatorul de la “Te cunosc de undeva!”.

Cosmin Selesi mai spune ca fiul sau a inceput sa practice kartingul acum doua luni de zile si este foarte incantat de acest sport. “Mi-a placut mult ca ei, la varsta asta, nu au indarjirea celor mai mari. La concurs se felicitau, se incurajau. In orele libere se jucau cu totii cu trotinetele, pe la corturi, mancau impreuna prajituri, erau uniti, luau totul ca pe o distractie… Mai incrancenati eram noi, parintii. Mi-ar placea sa invatam si noi, adultii, de la ei lucrurile astea, sa ne insusim de la ei acest fair-play“, mai spune acesta.

Etapa de la Targu Secuiesc a Campionatului National de Karting, clasa Promo BB, a fost castigata de Ania Ionescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *