Interviuri

Monica Gabor, despre relația cu fiica sa: “Suntem suflete pereche!” Află și ce a păstrat de la mama ei!

By  | 

Îmi place Monica Gabor și am avut ocazia să lucrăm împreună. Este o persoană deosebită, schimbată – în foarte bine chiar -, ambițioasă și sensibilă. Am rugat-o să facem un interviu pentru Mămica Mondenă și îi mulțumesc că a fost extrem de promptă! Despre Irina, relația cu sora ei, Ramona, dar și despre Mr.Pink, aflați detalii imediat! Mulțumesc, Monica! Ești un model de reușită și voința!

  

– Monica, arăți mai bine acum ca…atunci, acum câțiva ani! Care este secretul, la ce anume ai renunțat, ce produse folosești acum și de ce “pledezi” mai mult pentru “natural beauty”?

Mulțumesc! Cred că în primul rând sunt mai bine din punct de vedere spiritual iar acest lucru se reflectă probabil și în exterior. În altă ordine de idei, faptul că sunt mereu ocupată, mă menține cred în formă. Merg la sală aproape în fiecare zi și încerc să fac minimum 30 de minute de mișcare. Modul meu preferat de a mă tonifia sunt exercițiile de tip cardio. Ador să alerg și stairmaster (un exercițiu care imită urcatul scărilor). De obicei urc aproximativ 80 de etaje. În 15 minute hainele mele sunt ude complet, e foarte intens și ador acest lucru. Pe scurt felul în care arăti are legătură cu angajamentul zilnic pe care îl ai vis-a-vis de îngrijirea ta, în niciun caz de vreun miracol.

– Ce nu-ți lipsește niciodată din trusa de make-up?

Un ruj pe care l-am luat de la mama de acasă după ce a decedat, un ruj verde care devine roz atunci când îl aplici pe buze.

–  Ce produse de beauty și întreținere folosești într-o zi obișnuită? Care sunt preferatele tale?

În primul rând consider că trebuie să fii conștient de ce consumi. Încerc să mănanc sănătos și să beau în fiecare seară înainte să mă pun la somn o sticluță de colagen lichid care are o concentrație de cel puțin 13000 mg. Iau foarte multe suplimente pentru imbunătățirea aspectului pielii și menținerea sănătății: multivitamine, vitamina C, biotină și multe altele.

– Da-ne, te rog, câteva trucuri de beauty și întreținere pentru fetele care își doresc să arate așa de bine că tine! Ce ar trebui să facă, la ce produse și tipuri de tratamente să apeleze?

Cred că persistența este cel mai important element în acest subiect. Orice faci, fă-l în fiecare zi: folosirea unei creme cu factor de protecție de minimum 50SPF este o regulă pentru mine de aproximativ 10 ani. Evit să mă bronzez pentru că cea mai frumoasă nuanță de piele este cea cu care te-ai născut, nu cea pe care trend setter-îi și atotștiutorii incearcă să ne convingă că ar trebui să o avem. Disciplina e foarte importantă: în primul rând să te speli pe față în fiecare seară, după aceea să aplici un ser, o cremă pentru ochi și dimineața o cremă de zi cu factor mare de protecție iar seara o cremă intens hidratantă care să regenereze celulele și aspectul pielii.

Sursa foto: Sorin Stana/ Revista  OK! Romania 

– Irina a crescut și a devenit o domnișoară isteață și cochetă! A început deja să își exprime preferințele pentru anumite piese vestimentare sau a început să folosească produse de make-up? O sfătuiești în acest sens?

Da, este un pic mai evoluată decât mine din mai multe puncte de vedere, comparativ cu felul în care eram eu când eram de de vârsta ei.

Machiajul nu prea o pasionează deocamdată, dar a devenit și ea conștientă de faptul că trebuie să ai grijă de pielea ta cât mai devreme posibil. Folosește măști și tot felul de creme pe care i le aduc sau trimit din America de fiecare data când are nevoie.

–  Am văzut că are și un vlog care începe să facă numeroase vizualizări! Ea a fost cu ideea acestui vlog?

Ea este cea care și-a dorit foarte mult să activeze în acest domeniu și consider că există foarte multe aspecte pozitive legate de faptul că e capabilă să facă pe canalul ei de YouTube, Irina’s Vlogs, videoclipuri interesante care captează atenția multor persoane de vârsta ei și nu numai. Nu are trac în fața camerei, dacă s-ar hotări și ar avea timp pentru toate proiectele care îi sunt propuse, ar deveni una dintre cele mai tinere și de succes prezentatoare a unei emisiuni. Are carismă și camera o iubește, din acest motiv este foarte urmărită și pe iGo.live, aplicația pe care faci bani în timp ce te promovezi pe tine însuți.

–   Ce îți dorești pentru Irina? Unde o vezi peste câțiva ani, profesional vorbind?

O văd realizând tot ce își propune, este un spirit liber și pur. Este foarte determinată, organizată și inteligentă nativ.

– Cum ai descrie relația dintre voi, relația mamă-fiică?

Foarte apropiată, suntem suflete pereche.

– Cum îți place să te caracterizezi?

Umană.

– Fără de ce anume nu ai putea trăi? La ce nu ai putea renunța acum?

Nu aș renunța niciodată la viața mea privată de care am parte atât timp cât sunt departe de România.

– Cum arată o zi normală de-a ta în America? Ce program ai?

Mă trezesc la 8, iau micul dejun, iar imediat după plec la scoală. Iau cursuri de engleză avansată de trei ori pe săptămană, șase ore pe zi, de trei ori pe săptămană, deci în total 18 ore. După scoală mă duc la sală pentru o oră, la spa timp de jumătate de oră. În zilele în care nu merg la scoală fie merg la birou fie am grijă de casă, fac cumpărături și mă pregătesc pentru weekend, care pentru noi este dedicat timpului petrecut în familie: gătim, vizionăm documentare și ne bucurăm să petrecem cu adevărat timp impreună.

– Ești în plină campanie de promovare și totodată imaginea în America a iGO.live, aplicația de livestreaming pe care faci bani reali. Cum merge acest business acolo și ce evenimente iGo.live mai urmează?

Afacerea merge foarte bine, dar incă mai avem multe etape pe care urmează să le parcurgem pentru a face această aplicație una dintre cele mai de succes din domeniu. Lumea a primit-o foarte bine, la început nimeni nu putea să creadă că poți să faci bani în timp ce petreci timp pe aplicație, faci live-uri interesante și ești interactiv. Practic cu toții ne pierdem timpul pe diferite platforme de socializare, dar pe iGo.live faci bani. Acum avem milioane de utilizatori, dar la început au fost doar 10000, toți aduși de mine printr-o transmisiune în direct la o emisiune. Abia asteptăm să avem secțiunea de shopping (cumpărături) prin care oricine va putea vinde sau cumpăra pe loc orice produs prezentat în livestream-urile de pe aplicație.

Surse Foto: Facebook

– Ce personalități ai avut ocazia să cunoști în America, de când stai acolo? Ai legat vreo prietenie cu cineva important de peste Ocean?

Prin prisma relației cu iubitul meu am avut ocazia să ies la cină cu foarte multe personalități internaționale, chiar discutam cu sora mea Ramona despre acest lucru și am ajuns impreună la concluzia că oamenii tind să devină mai politicoși și mai modești cu cât sunt mai de succes. Este o plăcere să stai de vorba cu ei și să realizezi că suntem doar un fir de nisip dintr-un ocean, de aceea trebuie să fim capabili să rămanem ancorați cu picioarele în pămant indiferent de statutul social sau succesul pe care îl avem.

– Ești foarte apropiată de soră ta, Ramona și vă vizitați destul de des. Cum îți place să definești relația dintre voi?

Personal nu pot să îmi închipui cum ar fi fost copilăria mea fără surorile mele, Alina și Ramona, de asemenea nu pot să îmi imaginez viața mea fără ele. Suntem foarte apropiate și ne susținem reciproc în orice situație.

–   Ce ai avut de învățat de la Ramona, chiar dacă e sora ta mai mică?

Ramona este o soră minunată, am invătat de la ea multe lucruri, printre care “to let go”-> acceptarea și renunțarea la micile negativități cotidiene. Ea are un caracter foarte frumos, este prietenoasă și ia lucrurile așa cum sunt sau se intamplă. Eu, în schimb, tind să văd fiecare element din cel puțin zece perspective, iar acest lucru de multe ori nu este o calitate pentru că din zece aspecte cel puțin cinci sunt negative. Nu știu dacă înțelegi ce vreau să spun, dar pe scurt ea este pozitivă, eu sunt mai pragmatică.

– V-ați gândit să faceți un business împreună?

Da, dar oricum ce este al meu este și al ei și viceversa.

Surse Foto: Facebook

  – Dacă ar fi să-i faci o declarație de dragoste spontană iubitului tău, Mr.Pink, cum ar suna ea acum?

Wo ai ni! (“Te iubesc” în limbă mandarină).

–  Te-ai gândit vreodată că viața ta se va schimba atât de mult și că vei trăi în America?

Da:) Sunt genul de om care se adaptează cu usurință în orice mediu.

– Cum este Monica de azi față de Monica de acum câțiva ani? Ce anume îi lipsea Monicăi de atunci? Și ce are Monica de azi?

Sunt aceeași Monica de acum câțiva ani, varianta imbunătățită. Am invătat și m-am schimbat foarte mult pentru că am realizat că trebuie să simți compasiune și acceptare pentru cei din jurul tău, suntem cu toții diferiți și speciali în felul nostru, provenim din familii, culturi și tradiții diferite, dar până la urmă suntem cu toții oameni și putem vorbi cu toții aceeași limbă internațională: iubirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *