Lifestyle

Top tendinte by Mihai Albu: Ce tip de incaltari se poarta vara asta?

By  | 

Nu cred că există vreo femeie care să nu iubească sincer, pasional şi necondiţionat… pantofii. Cu cât mai mulţi, mai originali şi mai trendy, cu atât mai bine! Şi, dacă vrem să beneficiem de cele mai chic noutăţi în materie de încălţăminte şi accesorii, de calapoade elegante, dar comode şi de modele în tendinţe, atunci colecţia de vară 2016 a designerului Mihai Albu este exact ce ne trebuie: calitatea impecabilă a pantofilor de designer la preţuri accesibile, pe www.mihaialbu.ro.

ICE, ICE, BABY

Creaţia cea mai nouă semnată Mihai Albu, “Ice”, este absolutely refreshing. Despre ce este vorba? Despre tocul original, sculptat manual sub forma de cub de gheaţă, folosit atât pentru Ice Sandals, 800 lei, cât şi pentru  Ice Shoes – nude sau maro, 900 lei. Transparenţa şi structura tocului  imită o bucată răcoritoare de gheaţă, perfect potrivită pentru ne menţine într-o formă cât mai trendy & fresh în zilele şi serile caniculare de vară.

 

GOLD FEVER

Cu siguranţă cele mai preţioase şi mai spectaculoase creaţii pe care Mihai Albu le propune pentru sezonul cald 2016 sunt sandalele şi pantofii Stealth, cu toc metalic atipic, ca o coloană proiectată cu arhitectură specială (preţurile modelelor Stealth pornesc de la 1.000 lei).

S10-OBLIQUE-957-Mihai_Albu_The_Shoe_Architect_romanian_shoe_designer_online_store_shop


“Pasiunea pentru metalele preţioase se regăseşte nu numai în tocurile metalice Stealth, cu formă specială, ci şi la nivelul nuanţelor – de auriu, bronz şi argint. Dar şi la nivelul texturii metalizate a pielii pe care am folosit-o la multe dintre creaţiile acestui sezon”, ne dezvăluie designerul Mihai Albu.

Preferatele noastre: Argento, Danna şi Stealth Sandals (modele între 700 si 1.200 lei), din piele ştanţată ori din piele texturată lucios, cu efect de staniol.

RAINBOW

Vara aceasta se poartă nuanţele pastelate, precum roz, nude ori bleu. Însă, în egală măsură, şi culorile vii, efervescente rămân la fel de trendy ca şi în sezonul trecut.

Ghidul de bună purtare a culorilor ne lasă imaginaţia să decidă, indiferent dacă alegem variantele uni (pantofii ciclam, cobalt, albastru electric sau cei roşu-intens cu fluturi, model Stealth, 1.100 lei sau Slinback, 1.000 lei). Sau dacă optăm pentru combinaţiile excentrice de culori, aşa cum este cazul sandalelor din piele în 4 culori, Rainbow – variantele cu toc evazat de 7,5 cm (700 lei)  sau de 13 cm (850 lei).

AS NUDE AS POSSIBLE

Cât mai transparente, aproape invizibile – aşa sunt sandalele cu care Mihai Albu ne surprinde vara aceasta.

“Întotdeauna mi-a plăcut să creez sandale cât mai delicate şi mai senzuale, care să pună în valoare feminitatea şi să lase să se vadă fiecare centimetru din pielea piciorului”, mărturiseşte Mihai Albu.

Poţi, aşadar, opta pentru barete cât mai subţiri (Wanna Sandals din piele texturată, 900 lei sau BU3FLY – sandalele din piele metalizată şi barete discrete, 5599 lei, oferta specială a lunii, pe www.mihaialbu.ro). Ori Oblique Sandals, 549 lei si Crystal Flats, 400 lei – sandale cu talpă joasă şi prinderi minimale, într-o singură baretă subţire şi inel pe degetul mare.

Sau îţi poţi alege unul dintre modelele cu benzi din material transparent şi incolor, urcând, seducătoare până la gleznă şi închise la spate cu fermoar delicat, precum sandalele As Nude as Possible, 1.050 lei.

BUTTERFLY EFFECT

Da, ştim, accesoriile fac diferenţa şi creează acel plus de originalitate pe care toate ni-l dorim atât de mult! Atât la pantofi, cât şi la sandale şi poşete,delicatele fundite-fluture realizate manual din piele colorată sau metalizată au invadat colecţia de vară 2016 de pe www.mihaialbu.ro.

De la balerini din piele roz sau argintie, Butterfly, 450 lei la sandalele din piele metalizată BU3FLY, cu pret special in iulie, doar 559 lei şi la Slingback – pantofii cu călcâi decupat şi doi fluturi aplicaţi spre vîrf, 1.000 lei. Ori la sandalele şi pantofii peep-toes Flowers, 1.600 lei (cu flori multicolore aplicate lateral sau pe călcâi şi toc), toate perechile astfel accesorizate par desprinse din fantezia veselă a unei zile de vară.

Mihai Albu se numără, de 26 de ani, printre cele mai cunoscute branduri româneşti – nu numai pe piaţa din România, ci şi peste hotare, numele şi renumele designerului fiind sinonim în toată lumea cu excelenţa în creaţia de pantofi şi genţi.

Arhitect prin pregătirea universitară şi cu o viziune originală asupra accesoriilor, Mihai Albu este un arhitect al pantofilor şi poşetelor speciale, cu care a înscris  două recorduri mondiale, pentru cei mai înalţi pantofi purtabili (cu ameţitoarea înălţime de 31 şi, ulterior, 37 cm). Şi care i-au câştigat un binemeritat şi extraordinar loc în “Shoegasm”, catalogul enciclopedic de istorie a pantofului, alături de alte nume de referinţă, precum Leboutin sau Manolo Blahnik.

Regula? Pentru ca un pantof să fie purtabil şi comod, niciodată “căderea” lui (adică diferenţa de înălţime dintre talpă- chiar şi cu platformă şi toc) să nu fie mai mare de 11 cm.

“Pantofii creaţi de mine sunt funcţionali tocmai pentru că pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură şi respectă proporţiile şi liniile naturale. I-am gândit dintotdeauna ultra-feminini, delicaţi, sofisticaţi, creaţi special pentru a flata feminitatea şi frumuseţea celor care îi au… la picioare. Îmi  doresc ca fiecare creaţie purtată de clientele mele să spună, într-un mod ingenios, o poveste unică”, mărturiseşte designer-ul Mihai Albu.

Cat iti ia sa confectionezi o pereche de sandale sau pantofi?

Orice pereche de pantofi Mihai Albu este facuta manual, in atelier şi dureaza pana la 4-8 zile de la preluarea comenzii pana cand este gata produsul finit.

 

Cel Mai mic pret.

MIHAIALBU.RO – UN LUX ACCESIBIL 

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile în magazinul online www.mihaialbu.roşi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

Optează şi tu pentru calitatea impecabilă a unor pantofi de creator pe care îi poţi avea la preţuri accesibile, începând de la 400 lei, aşa cum sunt sandalele Flats, cu o singură baretă pentru călcâi şi ştras pentru degete. Sau balerinii cu fundiţă-fluturaş Butterfly din piele, 450 lei, diponibili pe roz, negri sau argintiu. Ori Lucky Hit, oferta lunii cu doar 559 lei, sandale cu toc de 10cm,  din piele metalizata, cu barete si accesoriu haios, sub forma de fluturaş.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *