Recomandari

Cum arata primul hotel Kempinski din Israel?

By  | 

Lantul hotelier Kempinski anunta deschiderea hotelului The David Kempinski Tel Aviv, fiind cea de-a 80-a deschidere globala a brandului si prima proprietate din Israel. Gazduita intr-un zgarie-nori cu 34 de etaje proiectat de Feigin Architects, proprietatea cu 250 de camere si apartamente va deveni, fara indoiala, standardul pentru turistii care isi doresc o vacanta de lux in Tel Aviv. Tarifele pentru o camera standard la The David Kempinski Tel Aviv incep de la 550 USD.

Printre punctele de atractie ale proprietatii se numara 56 de apartamente cu vederi panoramice la Marea Mediterana, dar si piscina de pe acoperis destinata exclusiv oaspetilor hotelului.

Suita David Penthouse are o piscina privata de 32 de metri lungime

Cea mai spectaculoasa camera este suita triplex-penthouse, cu o suprafata de peste 370 mp, cu vedere panoramica la mare si ferestre de sase metri din podea pana in tavan. Penthouse-ul include doua dormitoare cu bai private, living room, o sala de sport si o terasa privata cu o piscina infinity de 32 metri care se pierde in orizont.

5 restaurante cu specific international

Condus de bucatarul premiat Mor Cohen, The David Kempinski Tel Aviv gazduieste cinci restaurante, repartizate pe mai multe etaje: Restaurantul Sereia, un restaurant cu specific pescaresc; Sereia Lounge, care ofera un meniu bazat pe produse bio; Horizon Lounge la etajul 22; barul de la piscina care ofera gustari usoare si bauturi racoritoare si Common Bar, un concept de bar doi in unu, care include un bar de trabucuri marca Cohiba Atmosphere, precum si primul bar de whisky House of Macallan din Israel.

OKOA Spa, zona de wellness cu 11 sali de tratament

Pe langa spatiile de cazare si ofertele sale culinare, OKOA Spa gazduieste 11 sali de tratament, inclusiv doua sali cu jacuzzi pentru cupluri, o sala de sport complet echipata, o sauna uscata si umeda si o zona de relaxare. David Kempinski Tel Aviv ofera spatii de intalnire si conferinte de ultima generatie, cu catering intern realizat de bucatarul de renume mondial Omri Magal, care poate gazdui pana la 500 de invitati pentru evenimente private, nunti, conventii si intalniri de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *