Recomandari

Cu Tipli, shopingul e o plăcere! Cum poți fi recompensat la cumpărături! (P)

By  | 

De când sunt mamă de doi băieți extrem de activi și am joburi multiple îmi este mult mai simplu să îmi fac cumpărăturile online! Și chiar mă relaxează, uneori prea mult, însă având în vedere că trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, de ce să nu ne simplificăm astfel viața! Am fost foarte fericită când am descoperit Tipli, un nou portal de shopping online, mai precis, un portal de cashback!

Ce aduce nou și de ce sunt încântată de Tipli? Problema e simplă! Nu cheltui doar banii tăi! Sună bine, nu-i așa? Curiozitate dusă la extrem! Navighezi lejer prin multe magazine, stând pe canapeaua ta confortabilă de acasă. În plus, după ce vizitezi virtual magazinele tale preferate cu ajutorul Tipli și faci shopping, câștigi înapoi o parte din banii cheltuiți! Sunt 358 de e-shopuri de la care îți poți câștiga banii înapoi! E ca și când ai face shopping aproape gratis dar alta este ideea! Fiecare cumpărătură e mai ieftină și poți economisi astfel bani pentru un alt sau nou produs pe care ți-l dorești cu nerăbdare! Pe Tipli găsești cele mai tari cupoane și coduri de reducere, dar și oferte și recompense interesante! Fiecare cumpărătură va fi mai ieftină! Ați înțeles de ce? Pentru că Tipli vă oferă bani înapoi pentru cumpărăturile pe care le faceți online.

Cum procedăm? Tot ce trebuie să faceți pentru a profita de acest serviciu este să vă înregistrați pe Tipli, să căutați magazinul preferat, să-l accesați și ulterior să vă faceți cumpărăturile așa cum sunteți deja obișnuiți. Iar în timp de 48 de ore de la plasarea comenzii veți primi o recompensă în contul dvs. Tipli în funcție de comisionul stabilit de magazinul în care ați cumpărat. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar. Eu chiar sunt în căutare de cadouri pentru juniorul care împlinește în curând 3 ani și am fost curioasă să văd cât de simplu este să îmi creez un cont Tipli. E cel mai simplu! Vă puteți înregistra chiar acum, este gratuit dacă dați click link-ului atașat, iar în urma primei dvs. cumpărături prin Tipli veți primi, pe lângă recompensă cashback, și un bonus de 15 lei: https://www.tipli.ro/înregistrare.

Imediat cum intrați pe site și accesați Tipli veți descoperi universul magazinelor. De la AliExpress, About You, Answear, Bonprix, Notino, Factcool, Footshop, Elefant și altele peste 400 de e-shopuri, toate sunt gata să vă livreze comenzile efectuate prin acest portal de cashback.( https://www.tipli.ro/?utm_source=dana.popa&utm_medium=influencer&utm_campaign=dana.popa-20210921)

Mie mi-a stârnit sincer interesul acest portal de cashback pentru că Tipli este foarte practic și oferă nenumărate oportunități. Îl poți recomanda prietenilor și poți câștiga până la 750 lei. Cât de tare e să comanzi online și să mai fi și răsplătit pentru asta? Bineînțeles că prima mea categorie de interes a fost Mămici și copii. Nici bine nu am accesat-o căci am început să descopăr o mulțime de bonusuri și reduceri. Este păcat să nu aflăm cu toții de Tipli. Cred că o să devină un prieten de nădejde pentru mine, Mămica Mondenă! Vă țin la curent cu ce am mai descoperit pentru că shoppingul mă relaxează și îmi oferă acum noi oportunități! Secretul este Tipli și vi-l recomand cu drag! Enjoy!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *