Fashion&Beauty

Cele mai cautate tratamente pe timp de beauty în sezonul rece! Ce spun specialiștii SKiN MedSpa!

By  | 

Tratamentele de beauty sunt la mare căutare chiar și pe timp de pandemie. Specialiștii SKiN MedSpa știu exact dorințele pacientelor care vor să arate bine și în sezonul rece. Dacă de obicei, botoxul și epilarea definitivă cu laser nu lipsesc de pe „to do list”, iarna, pentru a arăta ca scoase din revistă, doamnele și domnișoarele se întrețin cu diferite tratamente laser de rejuvenare facială, pentru acnee, cuperoză sau rozacee, dar și peelinguri profunde sau blefaroplastie nechirurgicalăAdina Radu, owner SkiN MedSpa a povestit pentru Mămica Mondenă ce înseamnă să ai un business în industria de beauty și cum merge el in condițiile actuale, pe timp de criză și pandemie.

 

Adina, ești owner SKiN MedSpa! Cum a mers acest business de frumusețe pe timp de pandemie? Ați avut clienți la fel ca în perioada normală?

Bineînțeles că nu! Este firesc și de înțeles să ne temem, să se gândim de mai multe ori înainte să ieșim din casă, înainte să avem încredere din nou că ne este într-adevăr respectată siguranța.

Pe de altă parte, la SKiN MedSpa am fost mereu extrem de atenți la aceste lucruri și noile reguli nu ne-au dat peste cap activitatea, deoarece deja aveam niște protocoale foarte stricte, implementate încă de la început, din respect față de cei care ne calcă pragul, dar și din respect pentru toată echipa, toată familia SKiN MedSpa.

La ce sumă estimezi pierderile financiare cauzate de pandemie?

Nu am avut pierderi, noi nu avem datorii și nici rate la bancă, echipamentele sunt achitate integral, ne-am renegociat chiria și redimensionat întreg business-ul în așa fel încât clienții noștri să nu resimtă decât puțin spre deloc în prețul plătit eforturile pe care am fost nevoiți să le facem în această perioadă.

Ce servicii se caută acum? Pentru ce anume aveți cele mai multe programări?

Serviciile fluctuează în funcție de sezon însă epilarea definitivă cu laser și injectările cu Acid Hialuronic și botox sunt cele mai căutate în acest moment la noi în clinică.

Cel mai puțin căutate în această perioadă sunt tratamentele faciale, poate tocmai din cauza reticentei de a avea pe cineva atât de aproape de față, deși la noi terapeuții execută tratamentele faciale cu mască chirurgicală și cu vizieră. În plus, pentru majoritatea tratamentelor, se asigură un mediu dacă nu steril, perfect sigur.

Și mai este un aspect aici și este legat de purtatul măștii. În caz de acnee, dermatită atopică, cuperoză, ten sensibil, pori dilatați sau ten încărcat, purtatul măștii timp de mai multe ore pe zi duce la înrăutățirea situației. Câteodată, chiar și dacă nu ai probleme,  acestea pot să apară din cauza umezelii, a temperaturii prea înalte sau prea joase ș.a.m.d. Un tratament facial personalizat poate face minuni și, de aceea, încurajăm toată lumea să nu aibă teamă și să apeleze cu încredere inclusiv la tratamentele faciale din clinica noastră.

Vin și bărbați la procedurile de beauty de la SKiN MedSpa?

În procent mult mai mic, dar da, vin și bărbați iar numărul lor este în creștere, fie că aleg epilarea definitivă cu laser, tratamente de ștergere a ridurilor cu botox, tratamente faciale de curățare și chiar de îmbunătățire a dimensiunilor corporale. Avem clienți care au reușit să dea jos câțiva centimetri esențiali de la nivelul abdomenului și sunt foarte mulțumiți, dar și extrem de disciplinați. Suntem extrem de mândri de toți clienții și toate clientele noastre.

Prin ce vă diferențiați de celelalte clinici de beauty?

Prin faptul că ne respectăm clienții și, prin urmare, nu vindem nimănui gogoși. Poate părea ciudat, însă nu oferim spre vânzare ședințe individuale – nici de epilare permanentă, nici de remodelare corporală, nici de tratamente faciale sau de estetică medicală, ci doar pachete personalizate, gândite să dea rezultate. Preferăm să pierdem potențiali clienți care au așteptări nerealiste, decât să încasăm bani știind de la început că situația este de fapt alta față de cum și-o imaginează un client care crede în promisiuni deșarte.

De asemenea, în cei 3 ani de existență ne-am ascultat mereu clienții, am învățat din propriile greșeli, am ascultat sfaturile, am încercat să creăm servicii mai performante, mai confortabile și mai la îndemână pentru clienții SKiN MedSpa. Învățăm constant, echipa merge la training-uri și specializări, citim și suntem la curent cu cele mai bune practici din afară, pentru a fi tot mai buni în ceea ce facem și a progresa. Una din valorile clinicii este că, dacă nu “crești” începi să mori încet, dar sigur. Avem standarde mai mult decât ridicate iar ambiția mea personală este să oferim servicii de o calitate excepțională, la același nivel sau chiar mai bune ca într-un medical Spa din LA, Tokyo sau Geneva.

Care sunt tratamentele recomandate de specialiștii SKiN MedSpa pe timp de iarnă și în sezonul rece?

Pe principiul „fă-ți iarna car și vara sanie” recomandăm clienților să se apuce din timp de procedurile care le pot oferi acel beach body, corpul de care să nu le fie jenă la plajă. Cu atât mai mult cu cât în această perioadă ne mișcăm mai puțin, ardem mai puțin, grăsimea e mai mult ca niciodată predispusă să se depună. Din păcate, corpul uman nu reacționează cu 2 săptămâni înainte de a merge la mare. Îi trebuie minim 3 luni dacă faci în mod constant ceva pentru corpul tău și chiar 6 luni, dacă acum vrei să te apuci, după ce ani întregi ai tot amânat. Și încă un argument: când vezi rezultate, ai mai multă tragere de inimă să menții un stil de viață sănătos, să faci alegeri mai bune și ajungi să ai mai multă încredere în tine, să te iubești mai mult. Iar încrederea este extrem de atrăgătoare.

În sezonul rece, clientele noastre fidele profită pentru a face tratamente laser de rejuvenare facială, pentru acnee, cuperoză sau rozacee, dar și peelinguri profunde sau blefaroplastie nechirurgicală.

Intenționați să deschideți un nou centru în Corbeanca! Când anume se va întâmpla?

De abia așteptăm, însă mai durează până în primăvară, sperăm în martie. În noul centru vom implementa tot ceea ce știm și am acumulat în cei 3 ani, din experiență și, mai ales, din feedback-ul clienților SKiN MedSpa.

Schimbăm puțin business-ul în sensul că vom veni cu un concept diferit, cu accent pe aceleași servicii de calitate excepțională, dar și cu cele mai noi echipamente existente pe piață la ora actuală, din gama Premium sau de lux. O parte din ele se află și în centrul actual din complexul Drumul Taberelor. Iubim conceptul de lux accesibil și încercăm să îl implementăm cu succes în noua clinică din Corbeanca. Mai vorbim însă și te țin la curent, deoarece, ca de obicei, la noi clienții și nevoile lor ne dictează strategia.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *