Lifestyle

Chef David s-a distrat maxim la cursul de Donuts&Pancakes de la Horeca School! Mâine mergem la Atelierul de decorat dovlecii de Halloween!

By  | 

Din dorința de a-mi perfecționa calitățile de mămică mondenă gospodină și de a face dulciuri și prăjituri diversificate pentru băieții mei, mi-am propus să mă relaxez și să învăț mai multe trucuri de patiserie&cofetărie la cea mai tare școală din domeniu, Horeca School. Pentru că a fost o perioadă în care am tot căutat pe net o variantă de cursuri de patiserie&cofetărie care să mă mulțumească și să nu îmi ocupe prea mult timp, mi-a tot ieșit în cale Horeca School! Ce să mai stau pe gânduri? M-am înscris la cursul de cofetar&patiser de weekend, a cărui durată este de 7 sâmbete și care îmi ocupă doar jumătate de zi pe săptămână. Sunt extrem de încântată de această experiență, cu atât mai mult cu cât am întâlnit oameni frumoși cu care sper să leg o frumoasă colaborare pe mai departe! Despre ce minunății am învățat să fac acolo și ce ne învață să facem Pastry Chef&Trainer Cristina Mehedințeanu la Horeca School, despre conozacii mirifici, eclerele senzaționale și tartele delicioase vă voi povesti în alt articol, pentru că am niște poze spectaculoase pe care vreau să le postez și poate inspir astfel și alți doritori și amatori.

NU, nu renunț la profesia mea de jurnalist monden și PR, asta îmi place să fac cel mai mult. Gătitul mă relaxează și îmi place, așa că dacă pot și vreau să mă specializez și în domeniul de patiser&cofetar, de ce să nu o fac? Ar putea fi la un moment dat o opțiune de viitor în vremurile tulburi pe care le trăim!

Și pentru că la Horeca School se fac și cursuri distractive pentru copii, am fost cu David și cu Maria Gyorfi Tal, dar și cu Dora Davidescu Temișan  la un minunat curs de Donuts&Pancakes. Distracția a fost garantată iar pozele vorbesc de la sine. Davidutzu Americanutzu nu m-a lăsat deloc să îl ajut, a vrut să facă chiar el clătitele americane și să decoreze gogoșile, a întins coca, a cântărit ingredientele și a fost extrem de dedicat, bineînțeles, sub îndrumarea Pastry Chef Mihaela Constantin. Mi-a spus că își dorește să mai meargă la Horeca School pentru că îi place să gătească și abia așteaptă atelierul de mâine în care va decora dovlecii de Halloween. Dacă vreți să va relaxați cu copiii și să îi distrați puțin, stați cu ochii pe programele dedicate lor și realizate de cei de la Horeca School, cu siguranță va fi o opțiune bună pentru toți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *