Sfatul specialistului

Cea mai solicitată intervenție estetică după izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: “Lista de așteptare este și de 3 luni!”

By  | 

Blefaroplastia cosmetică, sau chirurgia pleoapelor căzute, conduce în topul celor mai solicitate intervenții estetice după perioada de izolare la domiciliu, lista de așteptare pentru o astfel de operație fiind acum și de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică și motivele care stau la baza unei cereri atât de mari.

“Aceste două luni și jumătate stresante și-au lăsat amprenta inclusiv asupra aspectului tenului, mai ales în rândul persoanelor trecute de peste 40 de ani. Fie că am avut parte de insomnii, stări de panică, ori că am stat în casă, fără oxigenarea necesară și sub efectele nocive ale luminii albastre de la televizor, calculator sau telefon mobil. Una din cele mai des întâlnite probleme este acum laxitatea pielii. Pleoapele superioare sau inferioare au ajuns să atârne inestetic ori să capete un aspect excesiv de bombat, de umflat. În toată această perioadă am primit multe mesaje de la pacienți, iar, de când am anunțat redeschiderea clinicii, cel mai mare număr de programări a fost pentru intervenția de blefaroplastie. Este procedura care elimină pielea în exces și reconstruiește zona sensibilă din jurul ochilor, oferind un aspect întinerit, natural. Lista de așteptare este deja prelungită pentru următoarele trei luni”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad, proprietarul Luxury Aesthetics.

Blefaroplastia cosmetică este o intervenție ce durează doar 45 de minute și îmbunătățește aspectul estetic al ochilor, corectează asimetriile, întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii. Această operație se realizează în condiții de maximă siguranță, respectând tot protocolul medical de protecție a pacientului și a cadrelor medicale.

“Având în vedere că interacțiunea dintre medic, asistente și pacient durează mai mult de 10-15 minute, înaintea fiecărei intervenții pacientul va face testul de anticorpi COVID 19. Doar dacă acesta iese negativ vom proceda apoi la operația propriu-zisă. Se va face anestezie locală, iar ulterior, prin mici incizii, se elimină pielea și grăsimea în exces și se corectează problemele estetice. Timpul de recuperare este de doar câteva zile”, adaugă Dr. Iancu Morad.

Procedura de blefaroplastie cosmetică este realizată de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hatmanul Arbore 12) si Constanta (Str. Bogdan Voda 75).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *