News

Ce se întâmplă cu spectacolul de ziua lui Connect-R, de pe 9 iunie! Cum l-a afectat pandemia pe artist!!

By  | 

Trecem printr-o perioadă grea, a modificărilor, a schimbărilor, motiv pentru care am fost nevoit să amânăm concertul…

Din cauza situației incerte în care ne aflăm, cel de-al doilea mare concert pe care Connect-R îl pregătea pe data de 9 iunie la Sala Palatului, cu ocazia zilei sale de naștere, va fi reprogramat. Astfel, show-ul “Vara nu dorm” va avea loc anul viitor, pe data de 9 iunie 2021, la Sala Palatului din București!

Trecem printr-o perioadă grea, a modificărilor, a schimbărilor, motiv pentru care am fost nevoit să amânăm concertul de pe 9 iunie de la  Sala Palatului. Acesta se va întâmpla  anul  viitor, în 2021, pe 9 iunie, la Sala Palatului din București. Cei care au cumpărat deja bilete își pot recupera  banii fără niciun fel de problemă. Cu siguranță ne vom vedea în vremuri mai bune, anul viitor, când va fi liniște și pace. Sperăm să trecem cu bine cu toții peste această perioadă greu încercată!“, și-a anunțat Connect-R fanii. 

Artistul se pregătea de concertul aniversar și stabilise în mare toate detaliile. Concertul estival va fi unul de zile mari chiar dacă a trebuit să fie schimbată data acestuia din pricina modificărilor care au avut loc în industria muzicală și a evenimentelor, cauzate de Coronavirus.

Anul trecut Connect–R a făcut senzație pe scena Sălii Palatului cu primul show pe care l-a susținut în fața a 4.000 de fani în delir, conceptul spectacolului fiind unul fără precedent în muzică românească.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *