Lifestyle

A ținut totul în secret! Raluca Lăzăruț a devenit mamă în America! Când s-a întâmplat!

By  | 

Fosta vedetă Antena 1 și Kanal D, cunoscută publicului larg și că fosta concurentă a celebrului reality-show Big Brother, frumoasă Raluca Lăzăruț s-a stabilit de ani buni în America, la Chicago, acolo unde locuiește alături de soțul ei, un prosper om de afaceri român, Horațiu Boeriu.  Tot în Statele Unite, Lăzăruț a  pășit cu dreptul în actorie și a mai bifat recent o premieră: acum 4 luni a devenit mămică!

Raluca a ținut totul în secret și i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a publicat pe pagina ei de Instagram o poză cu fiica ei, care are acum 4 luni, și căreia i-a dat numele de Gemma! “Dincolo de toate, 2020 este cel mai bun an al meu. Faceți cunoștință cu Gemma, comoară mea!”, a scris Raluca pe rețelele de socializare, când a anunțat că micuța a și împlinit deja 4 luni.

Mesajele din partea prietenelor și fanilor au început să curgă, cu toții fiind surprinși de faptul că vedeta a devenit mămică și a reușit să țină secretul până acum. Fetița Ralucăi Lăzăruț seamănă izbitor de mult cu soțul ei, ceea ce a pus-o pe gânduri pe aceasta. Se pare că le-a mărturisit deja apropiaților că ar trebui să mai facă și un băiat care probabil să ii semene ei.

Nașii de căsătorie ai cuplului Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu sunt Adelina și Cristi Chivu. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2016. Rămâne de văzut dacă familia lui Cristi Chivu le va boteza acestora și primul copil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *