News

Ce cadou inedit i-a facut Ela Craciun fiicei sale!

By  | 

Video: https://youtu.be/EfV29DyogIQ

Ela Crăciun și-a sărbătorit fiica într-un mod cu totul inedit. Micuța Alesia a împlinit 8 ani și a avut parte de o petrecere cu o tematică mai rar întâlnită: un spa party. Fetița a petrecut câteva ore de neuitat alături de prietenele sale în cadrul unei petreceri ce a recreat un salon de înfrumusețare.

Copiii au învățat de la specialiști cum să se machieze și chiar au avut sesiuni de spa, relaxându-se cu felii de castravete aplicate pe ochi și mască hidratantă pe ten. Momentul culminant a fost atunci când Alesia a suflat în lumânările așezate pe un tort cu tematică similară, decorat cu ornamente comestibile în formă de rujuri, produse cosmetice și lacuri de unghii.

„Alesia și-a dorit foarte mult să aibă o petrecere spa, are o afinitate către masaje și cochetăreală. Copiii și-au făcut creme naturale din ulei de cocos și portocală. Au făcut masaj, și-au făcut unghiile, s-au machiat. Au avut alături specialiști care i-au învățat cum e bine să își întrețină pielea, ce produse sunt indicate pentru vârsta lor, ce produse sunt fără parabeni și fără a fi testate pe animale. A fost, așadar, nu doar distracție ci și o lecție bună de învățat. I-a plăcut foarte mult și foarte bucuroasă că i-am oferit aceste momente de neuitat”, declară Ela Crăciun.

Săptămâna trecută, înaintea acestei petreceri, Ela Crăciun i-a oferit, din timp, un alt cadou fiicei sale: o excursie la Disneyland Paris.

„Cu Alesia am fost pentru prima dată la Disneyland când eram însărcinată cu ea, apoi, a doua oară, pe când avea 4 ani. Era prea mică pentru a-și mai aminti ceva de atunci, așa că acum am decis că cel mai frumos cadou pentru ea este să mergem doar noi două în acest parc minunat pe care să îl descopere acum cu alți ochi. A fost pentru prima dată când am stat într-un hotel Disney, iar experiența a fost wow. Alesia a fost în extaz, s-a întâlnit cu Micky Mouse și cu alte personaje preferate. Am prins perioada în care tematica principală a fost seria Frozen. I-am făcut cadou rochia Elsei, cu coroană și baghetă magică, s-a machiat ca în film și a luat cina alături de personajele Olaf și Kristoff. A fost foarte fericită. Ziua s-a urcat în toate atracțiile din parc. Mie mi-a fost foarte frică de roller coastere, însă ea le adoră. A zis ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Pe 1 februarie i-am pregătit o nouă surpriză, de această dată în București, când va petrece cu prietenii ei de aici”, a povestit atunci Ela Crăciun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *