Fashion&Beauty

Top Line a lansat Moroccanoil Color Depositing Mask Collection, noile măști de păr care protejează și oferă nuanțe vibrante

By  | 

Top Line a lansat în România Color Depositing Mask Collection în cadrul unui amplu eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, bloggeri, influenceri, Mass Media, precum și un număr impresionant de hairstyliști, specialiști din industrie care lucrează în saloane cu produsele profesionale Moroccanoil.

Vedete îndrăgite de public, fani declarați ai brandului Moroccanoil, au salutat lansarea noilor produse. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Carmen Brumă, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Amalia Enache, Patrizia Paglieri, Paula Chirilă, Sonia Argint Ionescu, Cristina Dorobanțu, Dana Săvuică, Crina Abrudan, Cristina Cioran, Laura Lazăr, Irina Mohora s-au numărat printre persoanele publice care au descoperit colecția Moroccanoil Color Depositing Masks.

Colecția include măști de păr ce depun pigmenți puri și protejează și repară în același timp firul de păr. Acestea au beneficii duale: reparare în profunzime și colorare. În premieră, produsele Moroccanoil sunt acum ambalate în tuburi ce conțin 50% plastic reciclat, ceea ce ajută la reducerea amprentei de carbon consumând astfel mai puțină energie.

Angelo Fraccica, Moroccanoil Creative Team Deasigner, a dezvăluit tehnologia inedită din spatele produselor Color Depositing Masks, în cadrul unui eveniment cu atmosferă unică, cu jocuri de lumini și texturi, unde cei peste 150 de invitați au avut posibilitatea să își încerce creativitatea și să picteze pe canvas cu măștile colorante.

Disponibilă într-o gamă de nuanțe curate, noua mască Moroccanoil este ușor de utilizat, atât în salon cât și acasă, și face posibilă experimentarea unor nuanțe fashion, îmbunătățește vibranța culorii existente și menține nuanța între două vizite la salon. Conține ingrediente hrănitoare, inclusiv un amestec de aminoacizi, ulei de sâmburi de caisă și tehnologia ArganID ™, toate pentru un păr care arată și se simte mai sănătos.

Noua paletă include și culori îndrăznețe asa cum sunt Hibiscus si Aquamarine – nuanțe de albastru electric și fucsia, pentru cei care adoră să experimenteze și să își transforme nuanța existentă sau părul proaspăt decolorat obținând culori ce ies în evidență. Pentru perfecționiști, gama conține patru nuanțe ce conferă un boost și intensitate culorii existente: Platinium, un gri metalic, Rose Gold, nuanță aurie de piersică și Bordeaux, un burgundy intens. Pentru cei mai conservatori, nuanțele de Cocoa și Champagne previn mătuirea culorilor cauzată de șamponare, soare sau unelte fierbinți.

Cele 7 nuanțe ce compun colecția Color Depositing Mask sunt măști de colorare a părului, a căror nuanță se estompează în timp, fără a deteriora structura firului de păr. Rezultatele individuale vor varia și vor depinde de starea și de porozitatea părului. Recomandarea specialistilor este de a lăsa masca să acționeze timp de 5/7 minute, dar, pentru rezultate mult mai intense, se poate lăsa și timp de 10 minute.

A Stroke of a Genius este sloganul colecției Color Depositing Masks o colecție unică, o celebrare a personalității și individualității, printr-o nouă categorie de nuanțe, intermixabile, ce oferă o culorare temporaraă, dar și îngrijire în același timp.

Colecția Moroccanoil Color Depositing Masks este distribuită în România de Top Line și este disponibilă în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.

 Moroccanoil este partener oficial Eurovision Song Contest

 Moroccanoil și-a unit forțele cu marele concurs internațional Eurovision Song Contest în calitate de sponsor oficial.

Începând cu jumătatea lunii august 2019, toate videoclipurile Eurovision de pe canalul lor YouTube (cu 3 milioane de abonați și 4 miliarde de vizualizări) încep cu Pre-Roll Moroccanoil.

În primele două săptămâni, videoclipurile cu logo-ul Moroccanoil au atins o expunere de peste 540.000 de vizualizări.

Anul viitor concursul se tine în Rotterdam / selectat drept Oraș gazdă,  iar concursul are loc pe 12, 14 si 16 mai. Cu această ocazie, brandul Moroccanoil a primit o expunere importantă: 30.500 de vizualizări  doar pentru videoclipul știrilor care anunță Moroccanoil în calitate de partener.

 Top Beauty Trade Show

 Lansarea Moroccanoil Color Depositing Masks stă sub umbrela TOP BEAUTY TRADE SHOW 2019.

În perioada 2-9 noiembrie, Top Line prezintă tendințele în materie de make-up, hairstyle, estetică și nails, printr-o serie de lansări de produse, seminarii cu specialiști, workshop-uri, networking, expoziție cu vânzare, reduceri la produse profesionale de până la 80%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *