Fashion&Beauty

Andreea Marin, apariție sexy în costum LPG la clinica de înfrumusețare

By  | 

Andreea Marin și-a surprins admiratorii postând pe pagina ei de socializare un instantaneu care o prezintă într-o ipostază rară. Încântată de silueta sa, aflată în plin proces de remodelare prin tratamente corporale, vedeta s-a fotografiat în timpul tratamentului LPG Alliance de la Centrele Silhouette purtând doar costumul alb din bumbac peste care se efectuează procedura.

Este pentru prima dată când îndrăgita vedetă se expune în această ipostază, semn că este încântată de efectul tratamentului de endermologie, complet neinvaziv, pe care îl urmează la Silhouette. Postarea a generat zeci de mii de vizualizări, fanii transmițându-i mesaje de felicitare, apreciind naturalețea și franchețea de care dă dovadă.

„Suntem în sezonul de iarna, în care eu muncesc mult, domeniul meu e foarte activ în aceste luni și nu mai e cald să simt să fac mișcare în aer liber așa cum îmi place. Așadar, corpul lucrează mai puțin. Mintea da, însă pe scaun, ore în șir la birou în fața calculatorului. Prin urmare, e nevoie să ajut corpul cumva. La Silhouette corpul meu lucrează, chiar dacă eu stau pe loc. Procedurile corporale diverse sunt foarte benefice. De exemplu, există un tratament de biostimulare, Ultratone, care, 30 de minute în care stau relaxat, îți lucrează mușchii așa cum ai depune efort tip de două ore la sală”, declară Andreea Marin.

 Tratamentul LPG Alliance pe care Andreea Marin îl urmează la Silhouette este unul de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului. Elimină grăsimea localizată, roduce colagen natural, elastină și acid hialuronic.

Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat. În acest mod se pot slăbi peste 5 cm în talie, celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%.

 Un tratament LPG Alliance are prețul de 299 lei la Centrele Silhouette. Între 15 și 25 noiembrie, este perioada de Black Friday la Centrele Silhouette. Multe pachete de tratamente au reduceri de până la 70%, iar produsele cosmetice profesionale, de îngrijire a tenului și a corpului, sunt la discount de până la 80%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *