Lifestyle

A apărut cel de-al doilea număr al revistei INNAMag

By  | 

La sfârșitul verii acesteia, INNA și-a surprins fanii cu un proiect special, propria revistă care se numește INNAMag.

Artista tocmai a lansat cel de-al doilea număr dedicat iubirii, dar și celebrării prieteniei, oamenilor pe care INNA îi admiră. Nu lipsesc nici fotografii din locurilor frumoase pe care le vizitează în călătoriile sale.

https://innaofficial.com/innamag/

În cel de-al doilea număr al revistei, fanii pot citi un interviu cu Erez Sabag, fotograf renumit în lume, prieten bun cu artista, cel care semnează totodată și ședința foto de copertă. În același număr cititorii pot găsi și un interviu cu Catrinel Marlon, actriță româncă, protagonistă a filmului „La Gomera”, precum și tipsuri de vacanță și informații despre una dintre cele mai vizitate insule: Santorini.

„Am făcut una dintre cele mai drăguțe ședințe foto cu Erez Sabag și sunt extrem de încântată de ceea ce a ieșit, simt că mă reprezintă pe mine întru totul și am știut că trebuie să fie materialul principal în INNAMag. Enjoy, sper să vă placă!”, a spus INNA.

INNAMag este pentru INNA un vis devenit realitate, unde artista scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază și pe care le recomandă, împărtășește fotografii adunate de-a lungul timpului și povestește despre experiențele sale în jurul lumii.

Revista este disponibilă pe site-ul www.innaofficial.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *