News

Back to School! Campania “Daruieste Zambete” a ajuns la final

By  | 

Zambete, fericire si momente de neuitat – acestea au stat la baza „Back to School 2019” – campania organizata de catre ECCO in colaborare cu Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

Desfasurata in perioada 29.08 – 15.09.2019, aceasta si-a propus sa adune rechizite pentru copiii din medii defavoritate pentru a ii ajuta in lupta impotriva abandonului scolar si sa duca la bun sfarsit anul de invatamant 2019/2020.

ECCO le multumeste celor ce au Donat sansa la educatie”                           

Timp de 2 saptamani, cei care au donat ghiozdane, creioane, penare, etc, la punctele de colectare din fiecare magazin ECCO, au fost „rasplatiti” cu o reducere de 20% la incaltamintea neredusa pentru copii.

Campania, devenita o traditie pentru ECCO, continua sa faca parte din lupta pe care o ducem impotriva abandonului scolar din tara noastra si isi propune sa continue sa ii ajute pe cei mici cand fac primii pasi pe poarta scolii.

Imi pare foarte bine ca am reusit sa ducem la bun sfarsit proiectul Back to School, proiect la care tin foarte mult. Din pacate Romania nu are cele mai bune statistici cand vine vorba de abandonul scolar, iar fara educatie sansa la o viata mai buna se reduce considerabil. Colegii nostri, clientii ECCO, dar si comunitatea Transylvania College s-au alaturat acestui proiect, au donat si impreuna am reusit sa ajungem la cei care au nevoie de noi. Doresc pe aceasta cale sa le multumesc pentru sprijinul lor, fara ei nu am fi reusit! Povestea merge mai departe si speram ca si la anul sa continuam acest minunat proiect.” A declarat Victor Tighinean, Directorul General ECCO Romania.

Back to school – 2019 – in cifre

La fel ca in anii precedenti, ECCO impreuna cu prietenii de la Fundatia Regala Margareta a Romaniei, au reusit sa ajunga cu succes la 220 de copii.

  • 200 de copii din 3 centre de tip after school din judetele Maramures, Constanta si Ialomita.
  • 20 de familii, cazuri individuale din Bucuresti, Ilfov si Bistrita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *