Lifestyle

S-a lansat sampania de peste 6000 de euro! Oana Roman o promoveaza in Romania!

By  | 

Sampania Carbon este una din cele mai scumpe si mai exclusiviste sampanii din lume. Creata de Casa Devavry, sampania Carbon este comercializata din 2013, si se distribuie doar intr–un numar limitat de magazine la nivel Mondial, in orase precum Monaco, St tropez, Moscova, Miami, si se serveste la cele mai celebre dar exclusiviste petreceri si cluburi.

Din 2017, Sampania Carbon este sampania oficiala a curselor de Formula 1, cea cu care primii trei clasati la fiecare cursa, fac baie pe podium. Pentru aceasta baie de sampanie, se foloseste sticla Magnum de 1.5 l, ce costa 2100 de euro.

Pretul sampaniei Carbon este unul mare, si este datorat faptului ca se creaza editii limitate, un numar mic de sticle, iar unicitatea abosoluta este sticla, care este imbracata intr o folie speciala din fibra de carbon, materialul folosit la crearea masinlor de Formula 1. Deasemenea, sampania Carbon are o maturatie de 5 ani – maturatia minima necesara pentru sampanie fiind de 18 luni., si are o concentratie de zahar de doar 6 grame per litru.

Preturile sunt pe masura :

sticla Magnum, 1.5 l – 2100 euro

sticla Joraboam 3l – 3500 euro

sticla Matusalem 6l – 6000 de euro

sticla Nabucodonosor – 15l – 35 000 de euro

Mai exista o sticla speciala editie Super Limitata Mathusalem Podium F1 care costa 110 000 euro!

Pentru a crea aceasta sticla unica, lucreza niste artizani din Reims – Franta – capitala Mondiala a sampaniei – timp de o saptamana, parcurgand 30 de etape pentru a crea o singura sticla, imbracata in fibra de carbon. Acest procedeu face ca sticla sa fie incasabila. Daca o arunci pur si simplu pe jos, ramane intacta.

Oana Roman promoveaza sampania Carbon in Romania, pentru care vedeta a gazduit un eveniment cu staif.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *