Lifestyle

Keep the secret – Cel mai tare concept de petreceri exclusiviste!

By  | 

Keep the secret este un concept de petreceri, creat in Romania si rezervat la OSIM ca brand, dar si ca idee. Conceptul este unic, spectaculos si absolut exclusivist.

Petrecerile Keep the Secret vor avea loc o data pe luna, in diferite locatii din Bucuresti si din tara, iar numarul invitatilor este de maxim 100. Accesul se face numai pe baza de inviatie nominala, transmisa de organizatori persoanelor ce indeplinesc conditiile necesare aderarii si acceptarii ca membru. Tinuta este black tie, iar invitatii vor intra la petrecere doar dupa ce vor lasa la intrare, intr un loc special amenajat, telefonele mobile, si orice alt dispozitiv de inregistrat sau fotografiat. Conceptul este acela de a pastra discretia totala asupra misterului acestor evenimente exclusiviste!

In cadrul petrecerilor Keep the Secret, invitatii vor gusta si servi cele mai speciale si exclusiviste produse din lume, unele fiind prezente in exclusivitate, doar la aceste evenimente.

Printre brandurile asociate cu petrecerie Keep the Secret regasim:

  • –  sampania Carbon F1, si Carbon for Bugatti
  • –  vinuri frantuzesti aduse si create special pentru Keep the Secret,
  • –  trabucurile Rocky Patel
  • –  preparate culinare create special de cei mai buni sefi bucataridin Romania si nu numai.

Petrecerea inaugurala Keep the Secret va avea loc in Bucuresti la PALATUL SUTER,  singurul hotel de tip small luxury din Romania, de altfel si singura structura de cazare din Romania, inclusa in topul hotelurilor de lux elaborate de revista Americana Conde Nast Traveler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *