Lifestyle

GWEN STEFANI VA PRIMI DISTINCȚIA DE FASHION ICON ÎN CADRUL GALEI E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

By  | 

Premiul anual o desemnează pe Stefani ca fiind Pop Culture’s Most Dynamic Style Influencers

E! anunță astăzi că superstarul Gwen Stefani va fi premiată cu distincția Fashion Icon Award în cadrul galei E! People’s Choice Awards din acest an. Câștigătoare a trei premii Grammy și antrenor în patru sezoane în cadrul producției NBC, The Voice, Gwen Stefani a transformat în mod natural stilul său unic într-o serie de branduri de lifestyle pentru toate vârstele, inclusiv linia sa de fashion L.A.M.B. și Harajuku Lovers, colecția de ochelari gx by Gwen Stefani și colecția câștigătoare de premii Harajuku Mini for Target. Gala E! People’s Choice Awards este transmisă în direct din Barker Hangar în Santa Monica, în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. ora României.

“Este o onoare incredibilă să primesc distincția de Fashion Icon în cadrul E!’s People’s Choice Awards!” a declarat Gwen Stefani. “În calitate de artist, muzician și femeie de afaceri, m-am folosit mereu de modă pentru a-mi exprima personalitatea. Sunt recunoscătoare pentru acest premiu și voi continua să îi admir pe cei care au curaj să iasă în evidență prin unicitatea lor”.

“Gwen Stefani este un muzician și un artist, al cărei stil unic transcende timpul” a spus Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events and Lifestyle Digital. “A reușit în mod natural să transpună succesul din muzică în fashion și beauty, lansând numeroase branduri de lifestyle. Pentru toate reușitele ei suntem mândrii să îi acordăm distincția de Fashion Icon în cadrul premiilor E! People’s Choice Awards.”

THE VOICE — Season: 17 — Pictured: Gwen Stefani — (Photo by: Art Streiber/NBC)

Stefani a cunoscut celebritatea în calitate de artist solo dar și alături de trupa No Doubt, onorată cu patru premii MTV Video Music Awards, două Billboard Awards, un premiu American Music Award și o distincție Brit Award. Până în prezent a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, inclusiv albumul de debut, premiat cu cinci discuri de platina, “Love.Angel.Music.Baby.” care include hitul “Rich Girl”, “What You Waiting For?” și colaborarea cu Pharrell Williams, “Hollaback Girl.”

Una dintre cele mai vizibile personalități din pop culture, Stefani a reușit cu succes să își integreze personalitatea și în produsele ei de lifestyle precum L.A.M.B., Harakjuku Lovers, gx by Gwen Stefani și Harajuku Mini.  Produsele au înregistrat vânzări de peste un milliard de dolari, consolidând astfel poziția pe care vedeta o deține în industria de fashion.

Din 2018, Stefani susține spectacolul “Gwen Stefani – Just a Girl” la Zappos Theater, din cadrul Planet Hollywood Resort & Casino. Construit special pentru Zappos Theater și promovat de Live Nation și Caesars Entertainment, spectaculosul concept include hiturile “Hollaback Girl,” “The Sweet Escape” și “What You Waiting For?”. Stefani revine în Las Vegas toamna aceasta în octombrie și noiembrie și a anunțat recent o serie finală de reprezentații pentru februarie și mai 2020. Biletele sunt disponibile pe www.ticketmaster.com/gwen.

Gala E! People’s Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica – Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. și este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards de la 2 a.m.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 și E! People’s Choice Awards șunt produse de Den of Thieves, iar Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski sunt producători executivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *