Interviuri

Ce spune Kristin Cavallari despre sezonul doi al emisiunii Very Cavallari difuzată exclusiv la E!

By  | 

Localizat în orașul muzicii, Very Cavallari continuă să ofere acces exclusiv în viața femeii de afaceri, starului de reality și modelului de lifestyle Kristin Cavallari, pe măsură ce jonglează cu funcțiile de șef, mama, soție și prietenă. În noul sezon viața lui Kristin în Nashville este la fel de agitată.  Kristin și soțul ei, fostul jucător de football Jay Cutler, s-au mutat la o fermă la distanță de o oră față de oraș.  Ca și sportiv retras din activitate, Jay duce cea mai bună viață de până acum în rolul de soț, pasnic și crescător de găini. Kristin s-a adaptat mai greu deoarece prietenii și afacerile o forțează să părăsească liniștitul refugiu. Uncommon James a cunoscut o explozie în vânzări după deschiderea magazinului iar personalul a ajuns de la 5 la 50 de persoane peste noapte. Această creștere a venit cu un cost iar Kristin trebuie să găsească o metodă de a colabora cu tot pesonalul, descoperind că trebuie să reorganizeze compania. Despre toate aceste provocări, Kristin a vorbit in interviul de mai jos!

Ce așteptări să avem de la noul sezon din Very Cavallari?

KC: Acest sezon este mai intens. Am explorat situații mult mai vulnerabile și personale sezonul acesta.

Care a fost cea mai mare provocare sezonul acesta?

KC: Este foarte dificil pentru mine să expun părțile vulnerabile ale companiei mele. Este încă la început de drum, nu avem nici doi ani pe piață și suntem în plină dezvoltare, un aspect foarte important pentru mine.

Vom vedea persoane noi angajate în noul sezon?

KC: DA! Într-o companie în ascensiune apar fețe noi.

Expui publicului toate provocările pe care le aduce o nouă afacere. Crezi că este important să expui si momentele bune și pe cele tensionate?

KC: Este! Pentru că expunem realitatea și pentru că vrem să construim ceva durabil, iar atunci când ai astfel de țeluri nu poți să le atingi fără câteva piedici.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la deschiderea magazinului, în primul sezon?

KC: Că nu pot face totul singură și că trebuie să deleg. În lunile precente am angajat câțiva lideri remarcabili în compania mea, oameni pe care mă pot baza.

Ai proiecte noi?

KC: Voi prezenta showul Paradise Hotel pentru FOX, un proiect care mă încântă!

Conduci o companie, esti scriitoare, ai o familie mare, cum reușești?

KC: Fac doar ce mă pasionează. Familia mea este mereu pe primul plan. Am descoperit echilibrul meu și nu mă îndepărtez de el. Atâta timp căt avem o rutină, funcționăm foarte bine.

Te-ai mutat din California în Nashville. Cum a fost adaptarea?

KC: De fapt, am locuit în Chicago înainte de Nashville, dar acest oraș mi-a placut de când l-am vizitat pentru prima oară, în urmă cu 9 ani. Jay și cu mine eram hotărâți să ne creștem aici copiii.

Celebritatea este benefică în afaceri sau a trebuit să lucrezi și mai mult?

KC: Ambele! A deschis multe uși, dar mereu a trebuit să demonstrez mai multe. Dar nu aș schimba nimic.

Simți că mai ai ceva de demonstrate?

KC: Sigur! Dar asta simt eu, nu mi-o solicită nimeni.

Între a fi actriță și CEO, ce ai alege?

KC: CEO toată ziua! Îmi plac toate atribuțiile pe care le aduce compania mea și cu bune și cu rele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *