Fashion&Beauty

Bijuteriile bespoke PHERES cu diamante au fost prezentate în premieră la București

By  | 

Narcisa Pheres, apreciată de Vogue și Vanity Fair drept „unul din cei mai talentați designeri de bijuterii couture din lume”, a prezentat, în premieră la București, noile creații bespoke PHERES cu diamante. Expoziția a inclus modele apreciate și purtate de celebrități de la Hollywood precum Michelle Obama, Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna și Fergie.

Tot în premieră la București, a fost dezvăluită prima colecție bijuterii BRIDAL a brandului PHERES, ce include tiare, coliere, brățări și inele cu un design cu totul aparte și rafinat, pentru care acum există și serviciul de închiriere.

Invitații au putut admira piese din colecția de bijuterii regale cu diamante, care se disting prin tăietura specială, sub formă de inimi și săgeți. Fiecare piesă din colecția regală PHERES este inspirată de bijuteriile de la curțile regale europene, însă toate au un aer modern și contemporan.

Narcisa Pheres îmbină arta, istoria și influențele cross-culturale, creînd bijuterii bespoke, creații unicat, cu diamante personal selecționate din toate colțurile lumii, bijuterii a căror valoare pornește, individual, de la 20.000 de dolari și poate ajunge la peste 1 milion de dolari.

Colecția de bijuterii PHERES “ready-to-wear”, prezentată în cadrul expoziției exclusiviste de la București, combină perfect frumusețea formelor și a liniilor moderne cu farmecul artizanal al bijuteriilor fine.

Noua linie ready-to-wear, ce va fi disponibilă în magazine din întreaga lume (Hong Kong, Tokyo, New York, Los Angeles, Londra etc ) și pe website-ul său, www.pheres.com, conține creații cu prețul între 2.000 de dolari și 50.000 de dolari.

Această colecție de bijuterii fine ready to wear va fi prezentată și în cadrul JCK Vegas Show (eveniment ce va avea loc în luna iunie), precum și la târgul mondial de bijuterii de la Hong Kong, care se va desfășura în luna septembrie.

Narcisa Pheres este și furnizorul oficial de bijuterii al Prințesei Olga Romanoff, descendent al Casei Romanov, pentru care crează tiare bespoke inspirate de cele ale caselor regale europene. Tiara cu 1800 de diamante, creată pentru Prințesa Olga Romanoff, a fost, de altfel, expusă în cadrul expoziției de la București.

Bijuteriile PHERES sunt nelipsite de pe covorul roșu la evenimente importante de la Hollywood. Fie că vorbim despre Globurile de Aur, Premiile Grammy, Premiile Oscar, Screen Actors Guild Awards, American Music Awards sau Met Gala, celebrități precum Madonna, Michelle Obama, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Jenner sau Jennifer Lopez au ales sa strălucească pe Red Carpet purtând bijuteriile create de Narcisa Pheres.

Originară din România, stabilită în Hong Kong și Tokyo, Narcisa Pheres a studiat design vestimentar la Instituto di Moda Burgo din Milano și a urmat studii de Fashion Marketing la Central St. Martins din Londra. Ulterior s-a specializat în designul de bijuterii la Institutul Gemologic American din Carlsbad, USA și a devenit Designer de Bijuterii și Expert Gemolog GIA recunoscut pe plan mondial.

Forbes România a premiat-o, în 2013, drept “cea mai de succes femeie de afaceri din România, pe plan internațional”. Narcisa Pheres figurează în „Topul celor mai puternici 300 de oameni din Hong Kong”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *