Sfatul specialistului

Masajul cu bambus, la 4 mâini, te scapă de celulită! Aceasta este cea mai puternică metodă!

By  | 

Această tehnică a fost “inventată” de Dan Bujor, cel care face minuni pe trupurile doamnelor și domnișoarelor, dar și a domnilor. Metoda unică, la patru mâini, presupune doi specialiști, în masaj, care fac masaj cu bambus, în același timp. Rolul este de modelare corporală, mult mai intens decât cel simplu.

În primul rând, masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la…bărbați.

“Masajul la dublu ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, într-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședință, pentru că este mai puternic și benefic, față de cel obișnuit anticelulitic.

Am aplicat propria abordare, în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală! De atunci și până acum, am făcut peste 7000 de masaje”, spune Dan Bujor.

Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular.

“Folosesc mai multe tipuri de bețe din bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficientele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Făcut la dublu, rezultatele sunt din prima ședință”, mai precizează specialistul.

Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până la luna a 6 – 7-a de sarcină. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumulează apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *