Recomandari

ECCO Kids a lansat o colecţie specială pentru copii de Sărbători!

By  | 

ECCO Kids a realizat cu dragoste pentru copii o colectie speciala de Sarbatoare. Colectia ECCO Celebration Kids propune o serie de optiuni de cadouri pentru cei mici, care se adreseaza atat bebelusilor, copiilor de varsta mica cat si adolescentilor.

ECCO First pentru copii cu varsta 0-2 ani

Perfecti pentru copiii activi care sunt mereu in miscare ECCO First asigura suportul si confortul pe tot parcursul zilei.

ECCO Snoawboarder pentru copii cu varsta 3-7 ani

ECCO Snoawboarder protejeaza piciorusele copiilor facand fata cu succes provocarilor iernii.

ECCO Soft pentru copii cu varsta 8-12 ani

Colectia ECCO Soft este special conceputa pentru a oferi libertate unui copil si posibilitatea de a se bucura de aventuri chiar si in timpul iernii, membrana GORE-TEX® asigurand impermeabilitate de 100%. Talpa direct injectata ofera un confort sporit, facand aceste ghete elegante ideale pentru zilele lungi la scoală sau plimbarile din timpul vacantei.

ECCO Intervene pentru copii cu varsta +13 ani 

Colectia ECCO Kids Celebration se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

In perioada 02-07 Decembrie 2018 va puteti bucura de o reducere de 20% la incaltamintea pentru copii. Oferta este valabila in limita stocului disponibil pentru clientii ce detin card de fidelitate ECCO, dar si pentru cei care vor aplica pentru un card de fidelitate in unul dintre magazinele ECCO din tara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *