Lifestyle

Ce mesaje transmit vedetele de 1 Decembrie! Botezatu, Fuego, Iuliana Tudor, Camelia Potec, ganduri pentru români si România!

By  | 

1 Decembrie este o zi importantă pentru toată lumea. Este ziua românilor, pe care fiecare o petrece cum crede de cuviință. Vedetele au și ele mesaje de transmis tuturor celor care se simt români și trăiesc cu mândrie în țara lor. Cătălin Botezatu, Fuego, Iuliana Tudor, Camelia Potec, Ela Crăciun și Ellie White au transmis gândurile lor către români și România în această zi de 1 Decembrie! Iată-le!

 Cătălin Botezatu – “Avem o datorie oriunde ne-am afla!”

 

 

 “1 decembrie – este o zi importantă pentru români, poate cea mai importantă zi în care trebuie să ne gândim cu pioșenie și cu profunzime că suntem români, că avem o datorie oriunde ne-am afla pe glob și în lumea asta, să arătăm că poporul român este unul de oameni minunați, să nu ne fie rușine cu rădăcinile noastre, așa cum fac alți oameni care se dau altceva, ceea ce este foarte urât, să ducem spiritul românesc mai departe. Le doresc tuturor românilor să fie sănătoși, să aibă parte numai de bucurii și să și clădească – chiar dacă sună ușor politic – o țară și o societate sănătoasă împreună”, transmite Cătălin Botezatu.

Iuliana Tudor – “Îmi doresc pentru România să își redescopere adevăratele valori!”

“1 Decembrie este o zi în care o să alerg între București și Alba Iulia. Voi fi pe scenă, mă voi întâlni cu românii de acolo și vom spune împreună “La mulți ani, României”. Ca în fiecare an, voi fi pe scenă!  Îmi doresc pentru România, acum, în prag de Centenar, să își redescopere adevăratele valori și să așeze noțiunea de respect drept piatră de temelie pentru construcția pe care o vom lăsa generațiilor care vor veni. Numai așa vom reuși să transformăm visul înaintașilor noștri în realitatea pe care o dorim pentru cei care vor duce mai departe numele de România”, spune Iuliana Tudor.

Fuego (Paul Surugiu) – “Să ne tragem singuri două-trei palme, pentru a înțelege că schimbarea acestei țări e în noi!”

“1 Decembrie e ziua țării mele. E ziua în care simt că trebuie să ne pese și să ne tragem singuri două-trei palme, pentru a înțelege că schimbarea acestei țări e în noi. Nu politicienii schimbă ceva, nu autostrăzile, deși sunt și ele importante. NU! Noi, oamenii din ea, cei care o murdărim și-o lovin zilnic, nerespectând-o și batjocorindu-i valorile și minunile. 1 Decembrie este prilejul de-a vedea frumusețea ei. Înainte de 1989, 23 august era o mare sărbătoare, chiar de ziua mea de naștere și țin minte ce mare bucurie era atunci! Acum nu prea mai este la fel! Personal, mi-e drag de România și-aș ca ea să fie respectată și iubită mai mult!”, spune Fuego.

Camelia Potec – “Tot anul trebuie să fie special!”

 “In primul rând anul 2018 este un an cu o însemnătate puternică și de sărbătoare. 1 Decembrie este ziua pe care noi trebuie să o sărbătorim. Eu am considerat, de fapt, că încă de la 1 ianuarie 2018 tot anul trebuie să fie special, trebuie să ne gândim că tot anul este de sărbătoare și să ne gândim la ce am făcut noi să putem spune că România este cea mai frumoasă țară! Trebuie să ne gândim și la ce ne dorim să facem pe viitor, dar și la ce suntem capabili să facem ca să avem o Românie unită și să o lăsăm moștenire generației noastre pe viitor”, transmite fosta înotătoare de performanță Camelia Potec.

 Ela Craciun – “Este începutul iernii, al vizitelor în familie și al cadourilor”

“Eu asociez 1 Decembrie cu începutul iernii, mai mult decât cu o sărbătoare națională. Când ești mic, interesele tale sunt direcționate către cea mai apropiată sursă de distracție iar 1 Decembrie era aceasta promisiune în devenire. Pentru mine, prima zi din luna decembrie însemnă startul unui lung șir de bucurii care începeau cu zăpada și se terminau cu cadourile de Crăciun. Împreună cu sora mea ne făceam listele pentru Moș Craciun încă din primele zile ale lunii și ne împărțeam echitabil lungile cerințe pentru el. Cred că 1 Decembrie are aceeași semnificație pentru mine și acum. Este începutul iernii, al vizitelor în familie și al cadourilor.  Anul acesta bucuria va fi si mai mare pentru că vom petrece primele sărbători alături de cel mai nou membru al familiei.

 Ellie White – “Când eram copil, 1 Decembrie însemna startul la distractie”

 “Când eram copil, 1 Decembrie însemna startul la distracție, însemna că mai era puțin și venea Moș Crăciun. Semnificația istorică nu ne interesa prea tare, pentru că, să fim serioși, ce copil înțelege lucrurile astea? Crescând însă, 1 Decembrie a devenit o sărbătoare națională la care eu mergeam să cânt unor oameni care sărbătoareau ceva ce și-au pierdut de mult patriotismul și speranța într-o țară ce putea oferi un viitor copiilor lor”, adaugă artista Ellie White.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *