Davidutzu Americanutzu

Am spus DA explorarii cu Danonino! “O sa inconjor pamantul de o sa ametesc!”

By  | 

Pentru ca ii place Danonino Davidutzu Americanutzu a spus imediat „Prezent” cand i-am povestit de invitatia pe care am primit-o la un eveniment unde nu doar ca o sa bea iaurturile preferate ci o sa-l intalneasca si pe primul cosmonaut roman care a zburat in spatiu, Dumitru Prunariu! A facut ochii si mai mari decat ii are si a zis ca abia asteapta, pasionat fiind de spatiu si de planete. Isi facuse tema din timp si avea o multime de intrebari si de curiozitati. Cand a ajuns la fata locului s-a emotionat si a preferat sa-l asculte timid pe Dumitru Prunariu. S-a nimerit numai bine evenimentul cu pricina caci saptamana ce urma avea tema la gradinita despre spatiu, cosmos, planete. S-a mandrit in clasa cu poza pe care i-am facut-o cu celebrul comonaut, s-a dus pregatit si a fost extrem de incantat. Dupa evenimentul Danonino menit sa sustina autonomia copiilor printr-o noua campanie educationala interactiva, „Spune DA explorarii”, David mi-a zis acasa: Mami, cand o sa ma fac mare o sa ma fac cosmonaut si o sa inconjor pamantul de o sa ametesc!”. Surpriza! Eu mi-l doresc artist:)!

Danonino ii transforma pe cei mici in astronauti

Danonino a lansat o noua campanie educationala ce propune o alternativa distractiva si atractiva la tot ceea ce inseamna descoperirea si cunoasterea spatiului cosmic, continuand, astfel, promisiunea de a dezvolta programe educationale pentru micii sai consumatori, si nu numai. „Spune DA explorarii” este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansata de Danonino in 2016 , avand ca prioritate promovarea unei cresteri armonioase a copiilor bazata pe autonomie, educatie, incredere, dar si printr-o alimentatie echilibrata.

Noile ambalaje ale produselor Danonino vin in aceasta toamna cu o experienta unica pentru intreaga familie: explorarea spatiului cosmic alaturi de Dino prin intermediul realitatii virtuale care poate fi descoperita prin scanarea simbolului Shazam de pe ambalajele iaurturilor de baut sau de branzica.

In plus, gustarile preferate ale celor mici sunt acum pretextul perfect pentru a imbina joaca cu educatia intr-un mod cat mai distractiv si mai atractiv si de a purta micul astronaut in primele lui descoperiri ale Universului. In toata aceasta aventura spatiala, Dino este alaturi de copii la tot pasul, oferindu-le informatii despre descoperirile facute, micii astronauti putand chiar sa-si faca un selfie cu el pe una dintre planete.

„Danonino este un prieten de incredere al copiilor, fiindu-le alaturi pe parcursul cresterii si dezvoltarii lor. Produsele sunt facute din ingrediente de cea mai buna calitate, fiind o sursa de calciu si vitamina D de care cei mici au nevoie in fiecare zi pentru o crestere si dezvoltare normala a oaselor. In plus, ne dorim sa fim alaturi si de parinti, prin programe educationale care au scopul de a contribui la dezvoltarea emotionala a copiilor. Acesta este si motivul pentru care am dat startul campaniei „Porneste in aventura spatiala cu Dino!”, ce vine sa sustina in continuare conceptul Spune DA”!, prin care ne-am propus sa incurajam tot mai multi parinti sa raspunda pozitiv copiilor lor, pe un model de crestere bazat pe autonomie si educatie prin joaca.”, a declarat Andreea Dumitrescu, Brand Activation Manager Danonino Romania & Bulgaria.

 

Spune DA explorarii: educa si inspira

Dumitru Prunariu, primul si singurul cosmonaut roman, este alaturi de Danonino in campania educationala de descoperire a spatiului cosmic, devenind o sursa de inspiratie pentru toti copiii care se viseaza astronauti si purtandu-i prin propria experienta astronautica.

Anul acesta s-au implinit 37 de ani de cand am cucerit spatiul cosmic si inca nu-mi vine sa cred ca mi-am depasit cu mult visul meu din tinerete. De mic copil m-au fascinat misterele Universului si mi-am dorit sa zbor, sa descopar lumi. Si, intr-un final, am ajuns sa zbor in Cosmos. Pasiunea, puterea, increderea si curajul de a indrazni, sunt cele care m-au ajutat sa ajung si mai aproape de visul meu. Daca esti convins ca vei ajunge acolo unde vrei, se vor gasi, intr-un fel sau altul, si cai de a-ti realiza visele! Mesajul pe care il transmit parintilor este sa spuna DA nevoii de explorare si de cunoastere a lumii, sa-si incurajeze copiii sa viseze si sa indrazneasca sa-si indeplineasca visele pentru ca, atata timp cat spiritul este lasat sa zboare liber, dezvoltarea si cunoasterea sunt asigurate. Educarea copiilor si sprijinirea acestora in tot ceea ce inseamna aventura vietii si a cunoasterii lumii trebuie sa fie o prioritate pentru orice parinte, in special in aceste timpuri cand tehnologia vine in ajutorul lor.”, a declarat Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman.

 

In campania „Spune DA explorarii!” s-a alaturat si Astroclubul Bucuresti, prima asociatie a astronomilor amatori din Bucuresti, afiliata Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, ce a oferit celor mici prezenti la evenimentul „Incepe aventura spatiala cu Dino!” sesiuni demonstrative de observatie astronomica, dar si posibilitatea de a descoperi fragmentele unui meteorit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *