Davidutzu Americanutzu

David și Martinel fac treabă bună! Cum a mâncat copilul Mortadella! (P)

By  | 

Nu știu cât de mâncăcioși sunt copiii altora însă al meu, și anume Davidutzu Americanutzu, este extrem de mofturos și se lasă greu convins să încerce noutăți culinare, ca să nu mai zic de carne de orice fel sau șuncă, în cazul nostru Mortadella! Noroc însă cu Martinel!

https://www.youtube.com/watch?v=H4HN4KLnUEU&feature=youtu.be

http://<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/H4HN4KLnUEU” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Zilele trecute am testat cu David noul produs Mortadella din gama Martinel. Campania este derulată sub deviza « Ce e nelipsit din pachețel ? Noul Martinel ! ». Am primit mai multe produse Martinel și numai bine pentru că aveam de gând să facem pizza în weekend, așa că Martinel Mortadella din carne de pasăre și de porc ne-a fost de folos. Americanutzul meu a fost atras de designeul atractiv al ambalajelor produselor Reinert și de ursulețul vesel și pofticios de pe acestea, așa că seara s-a încheiat cu o « cină delicioasă » cum a zis el, cu șuncă și legume, pentru că nu a vrut să mai mănânce altceva. Apoi în weekend a fost bucuros să așeze șunca în formă de ursuleți peste aluatul din pizza și a mâncat-o apoi cu poftă după ce am scos-o aburind din cuptor. Mulțumesc, Martinel că m-ai scăpat de stresul cu mâncarea, cel puțin pentru câteva ore!

„Mortadella clasică (de porc) este cel mai iubit produs din portofoliul Martinel, astfel că dezvoltarea noii variante a venit cumva natural, din dorința de a oferi părinților care preferă produsele mai ușoare (din carne de pui și/sau curcan), o alternativă de gustare delicioasă pentru cei mici. Astfel, cu produsele Martinel părinții vor fi întotdeauna pregătiți pentru un mic dejun plin de imaginație, ce va surprinde pânâ și cel mai mofturos prichindel”, a declarat Paula Someșan, Manager Marketing H&E Reinert SRL.

Gama Martinel este cea mai longevivă gamă de mezeluri pentru copii, din România, ce se remarcă atât prin reţeta produselor, adaptată necesităților nutritive ale copiilor, cât și prin designul atractiv al ambalajelor. Lansată pe piaţa din România în 2007, gama are în prezent în componenţa sa 5 produse: Martinel Pate, Martinel Salam, Martinel Crenvurşti, Martinel Mortadella din carne de porc și Martinel Mortadella din carne de pasăre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *