Lifestyle

Ce a lansat Dubai Tourism pentru a-si fideliza pasagerii!

By  | 
  • „MyDubai Experience” le permite pasagerilor să exploreze virtual Dubaiul
  • Instalația digitală interactivă și imersivă se bazează pe o gamă variată de conținut pentru a promova cât mai bine cu putință lucrurile pe care Dubai le are de oferit
  • Pasagerii se pot înregistra pentru a primi gratuit itinerare personalizate

 Pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Dubai (DXB) pot acum să exploreze Dubai și să experimenteze gama largă de oferte disponibile, grație unei noi instalații digitale avansate din punct de vedere tehnologic – montată în Terminalul 3, Culoarul A – care poate chiar să creeze și să trimită pasagerilor prin e-mail un itinerar personalizat pentru două zile în Dubai, bazat pe interesele și experiențele preferate de pasageri.

Lansat de Dubai Tourism, în colaborare cu Dubai Airports și cu Emirates, scopul activării, intitulată „MyDubai Experience” cu referire la mișcarea locală de advocacy care se bucură de un succes enorm, este de a le oferi călătorilor o modalitate futuristă și inovatoare de a afla mai multe informații despre oraș fără a fi nevoiți să părăsească aeroportul. Scopul final al activării este să încurajeze milioanele de pasageri care tranzitează DXB să revină în Dubai în viitorul apropiat, arătându-le toate lucrurile pe care le pot experimenta în timpul unei vacanțe în acest oraș.

Disponibile în opt limbi, ecranele tactile le oferă călătorilor acces la o gamă largă de informații și imagini ce țin de Dubai – atracții turistice, monumente, activități, experiențe, itinerare, hărți și multe altele – toate filtrate în funcție de preferințele și interesele lor personale.

În cadrul unei declarații cu privire la activare, Issam Kazim, CEO-ul Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM), a afirmat: „Aeroportul Internațional Dubai este cel mai aglomerat aeroport din lume pentru călătorii internaționali, milioane de persoane tranzitând Dubaiul în fiecare an, așa că există o piață uriașă care așteaptă să fie exploatată. Scopul nostru este să îi încurajăm pe acești pasageri să se bucure de o escală extinsă în Dubai, să părăsească aeroportul și să viziteze orașul. Vrem ca ei să vadă această tranzitare a Dubaiului nu ca pe o întârziere nedorită în călătoria lor din punctul A în punctul B, ci ca pe o oportunitate fantastică de a-și îmbunătăți călătoria. MyDubai Experience este modalitatea perfectă de a le oferi o mostră din lucrurile pe care acest oraș le are de oferit, indiferent de bugetul sau interesele lor, ajutându-i să își dea seama că o ședere aici – chiar și pentru o zi sau două – chiar este o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze”.

Adel Al Redha, vicepreședinte executiv și Chief Operations Officer la compania aeriană Emirates, a declarat: „Emirates are norocul de a avea un oraș vibrant precum Dubai drept gazdă și hub, iar creșterea și succesul nostru sunt strâns legate.  Am lucrat îndeaproape cu Dubai Tourism la instalația „MyDubai Experience” pentru a promova Dubaiul miilor de pasageri care se îmbarcă zilnic în peste 500 de zboruri operate de Emirates. Ne-am angajat să lucrăm alături de partenerii noștri la strategii și inițiative inovatoare care să ajute la promovarea Dubaiului și a numeroaselor experiențe pe care acest oraș le are de oferit și pentru a ne încuraja clienții să-și întrerupă călătoria și să exploreze Dubaiul.”

MyDubai Experience este disponibil în Terminalul 3, Culoarul A al Aeroportului Internațional DXB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *