Recomandari

Idei de cadouri pentru 1 Iunie, cu magneti trazniti de la Mumu Toys

By  | 

Sunteti in cautarea unor cadouri educative si atractive pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie? Mamica Mondena va recomanda cu drag magnetii trazniti de la Mumu Toys. Noi am primit anul trecut un set de astfel de magneti colorati cu care Davidutzu Americanutzu s-a jucat de mama focului si nu i-a mai lasat sa “se odihneasca” cateva luni bune. Si pentru ca vrem sa ne marim colectia, am decis ca anul acesta de Ziua Copilului sa ne cumparam un set cu 100 de magneti jucausi.

Pentru ca din setul pe care il avem deja putem construi avion si nave spatiale, David isi doreste acum mai multi magneti din care sa poata face masini si utilaje de constructie. Va lasam si voua aici cateva modele, poate va inspira pentru a le cumpara celor mici cateva seturi care le va pune imaginatia la incercare. Preturile magnetilor de la Mumu Toys variaza in functie de modele si numarul lor, insa este asemanator cu cel al Lego-urilor, dar merita investitia! Enjoy!

Jocul de constructie magnetic Magspace – Mini Karting Set contine 25 forme geometrice multicolore care ii inspira pe copii sa construiasca diverse vehicule.

Cost: 248 lei

Jocul de constructie magnetic Magspace – Colorful World Set contine 36 de forme geometrice multicolore care ajuta la stimularea inteligentei vizuale si spatiale.

Cost: 319 lei

Jocul de constructie magnetic Magspace – Ever Changing Zoo contine 90 de forme geometrice multicolore care ii ajuta pe copii sa descopere lumea animalelor salbatice.

Cost: 894 lei

“Mumu Toys aduce in exclusivitate MAGSPACE pe piata din Europa – Jocuri Magnetice Educative de Constructie 3D pentru copii. Noi suntem Lumea Magnetilor. Jocurile de constructie, pe baza de magneti, stimuleaza creativitatea si inteligenta copiilor. Calitatea exceptionala a produselor este prioritara pentru noi, piesele fiind fabricate din policarbonat, un material foarte usor, rezistent la socuri. ” Robert Iliescu – Director General Mumu Toys.

Jocul de constructie Magspace, cu piese magnetice de forme si culori diferite este util atat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare, cat si a perceperii relatiilor spatiale. Jocul magnetic de constructie Magspace este util atat pentru uz individual cat si pentru utilizarea in colectivitati: gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca etc. Interactiunea cu jocurile magnetice educa spiritul altruist, creeaza echipe si ii determina pe copii sa isi sporeasca capacitatea de atentie si concentrare. Creativitatea, distractia si calitatea sunt elementele esentiale ale fiecarui set Magspace. Gama larga de produse ofera solutii de joaca adecvate fiecarui copil, de la varsta de 3 ani, pana la adolescenti si chiar adulti.

Magspace este un concept educational, mai mult decat un joc, cu ajutorul caruia copilul isi dezvolta creativitatea, gandirea stiintifica, aptitudini organizationale si inteligenta spatiala. Trecerea de la lumea 2D la cea 3D stimuleaza coordonarea dintre maini si ochi, creativitatea copilului, dar si capacitatea acestuia de a gandi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *