Lifestyle

Fosta membra a trupei Dolls, Alexandra, si-a deschis scoala de dans!

By  | 

Organizeaza concursuri de dans cu peste 1000 de copii si in acest weekend va face show la Teatrul Constantin Tanase cu Festivalului National de Dans  “Bucharest Dance Awards”

Din juriul “Bucharest Dance Awards” fac parte celebra balerina Monica Petrica, Flavia Mihasan (asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani), Ionut Dumitru (Piticu’ care a fost in trupa Simplu) si Catalin Munteanu

 Mai intai a fost cantareata, apoi a luat tot drumul artei si si-a deschis mai multe scoli de dans pentru copii. Are dansul in sange de mica si ii plac nespus copiii. A decis ca daca nu va ramane in domeniul muzical, o sa faca dans, ceea ce o implineste intru totul. Este vorba despre Alexandra Vasile, fosta componenta a trupei Dolls, manageriata pe atunci de Sonia Trifan.

Alexandra are acum “pe mana” in jur de 1000 de copii, iar anul acesta, in perioada 26-27 mai organizeaza cea dea IV-a editie a Festivalului National de Dans  “Bucharest Dance Awards”, la care s-au inscris peste 1700 de copii din toata tara. Juriul este unul de exceptie, ca la fiecare editie, precum celebra balerina Monica Petrica, Flavia Mihasan (asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani), Ionut Dumitru (Piticu’ care a fost in trupa Simplu) si Catalin Munteanu. 

“Bucharest Dance Awards” se desfasoara la Teatrul de Revista Constantin Tanase, pe 26 si 27 mai.     

                                               

Ce spune Alexandra Vasile despre pasiunea ei, aflam imediat!                         

“Trupa Dolls ramane in sufletul meu ca o perioada de adolescenta foarte frumoasa. Am imbinat muzica cu dansul, erau coregrafii foarte complexe la fiecare melodie. Aveam un spectacol de o ora in care trebuia sa cantam dar si sa dansam. Era solicitant mult pentru fete, mie imi era mai usor sa dansez pentru ca sunt obisnuita cu antrenamentele de la varsta de 7 ani. A durat aproximativ jumatate de an, dar totul a fost foarte intens, eram aproape in fiecare zi la emisiuni, in fiecare weekend aveam evenimente. Am cantat peste tot, d ela petreceri private la cluburi, mall-uri, etc. La spectacole am facut sedinte de autografe…lumea ne cunostea pe strada si ne opreau…De 8 ani nu mai cant. De cand fiecare componenta a trupei a luat-o pe drumul ei, iar eu am luat drumul artei si ma bucur ca am ocazia sa lucrez cu copiii si ca ii pot inspira si ajuta in dorința lor de a dansa”, povesteste Alexandra Vasile despre drumul parcurs de la muzica la dans si despre pasiunea ei      pentru arta coregrafica.

A inchiriat 5 locatii in care desfasoara cursuri de dans in Bucuresti!

“Am 5 locatii in Bucureati si nu a fost usor. Am inceput cu 3 copii, acum 7 ani, m-am implicat cu mult suflet in tot, cu iubire pentru copii si in tot ce fac la sala impreuna cu ei. In timp am angajat fete din domeniu sa ma ajute pentru ca nu reuseam sa ajung peste tot mereu. Acum alerg de la o sala la alta sa ii vad pe toti copiii si cand ajung si lucrez cu ei, uit de toate problemele, atunci cand intru in sala si cand imi sar in brate. Am o relatie buna cu toti copiii inscrisi la cursurile mele de dans. Eu imi incarc bateriile la sala cu copiii mei. In prezent am peste 250 de copii inscrisi. Lucrez cu copiii de cand aveam 16 ani, iar in anii de facultate la Gheorge Cristea – arta coregrafica – mi-am deschis si scoala Show Dance Art – unde copiii, in afara de diferite stiluri, dans modern, balet, contemporan, folclor si street dance, invata sa aiba o tinuta frumoasa, ureche muzicala, sa socializeze si sa isi formeze un stil de viata frumos. Am copii inscrisi de la varsta de 3 ani pana la 16 ani. Impreuna formam o famile foarte frumoasa, “Familia Show Dance Art”. De la copii, la parinti si bunici :)”, se mandreste Alexandra, care se implica in coregrafie si in toate momentele cu care apar pe scena copiii.  Ea nu a renuntat total la muzica, ba chiar este posibil sa apara in curand cu o surpriza!

Antrenata cu participarea la diverse concursuri de dans pe care le si castiga, Alexandra Vasile marturiseste ca ii place competitia.

“In acest weekend organizez Festivalul National de Dans  “Bucharest Dance Awards”, suntem la editia a IV-a. Luna aceasta avem doua zile de competitie, peste 1700 de copii inscrisi din toata tara, avem si un juriu de exceptie, ca la fiecare editie de altfel. Mereu incercam sa venim cu ceva nou, anul acesta pe 26-27 mai vor fi in juriu Monica Petrica, Flavia Mihasan, Ionut Dumitru (Piticu’) si Catalin Munteanu.  Sper sa reusesc curand sa fac din acest concurs si unul international, mai spune Alexandra.

Cu multa rabdare, pasiune si devotement, Alexandra Vasile imbina viata de familie (este sotie si mamica unui baietel de 3 ani) cu cea de coregraf. Si deocamdata i-a iesit de minune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *