Lifestyle

Restaurantul Pescarus are un nou design interior, inspirat de sufrageriile bucurestene cu stil

By  | 

Restaurantul Pescarus de pe malul lacului Herastrau are incepand cu luna mai un nou design interior, inspirat de eleganta relaxata ce invita la conversatie, specifica unei sufragerii bucurestene.

Inconjurat de padure si cu o vedere impresionanta catre lacul Herastrau, restaurantul Pescarus este o destinatie care atrage deopotriva un public tanar in cautare de experiente gastronomice desavarsite, dar si un public nostalgic, caruia restaurantul ii trezeste amintiri si emotii.

Conceptul de reamenajare a restaurantului Pescarus a fost dezvoltat de celebrul arhitect si designer Mihai Popescu, plecand de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucuresteana.

Piesa centrala a amenajarii este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice ofera valoare contextului, reprezinta o invitatie la imaginatie si pune in valoare istoria si incarcatura emotionala a restaurantului Pescarus.

Cu o suprafata de 1400 mp si o capacitate de 900 locuri (600 interior si 300 exterior), restaurantul Pescarus este o destinatie emblematica din zona de nord a Bucurestiului, care imbina istoria de aproape 80 ani cu spiritul actual al gastronomiei bucurestene moderne. Incepand cu acest sezon, meniul restaurantului Pescarus este semnat de Chef Henrik Sebok si propune o selectie de preparate internationale menite sa rasfete papilele clientilor de toate varstele.

In noua configuratie de amenajare, restaurantul Pescarus devine un spatiu cu design contemporan, inedit si emblematic, potrivit nu doar pentru descoperirea gusturilor desavarsite , ci si pentru evenimente corporate sau private.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *