Lifestyle

Fiul Iulianei Tudor are stofă de pilot

By  | 

Puţină lume ştie că fiul Iulianei Tudor, în vârstă de 7 ani, este pasionat de mașinuțe și cursele de Formula 1. Vedeta si-a dus baiatul din nou la Disneyland Paris, iar Tudor a fost extrem de incantat.

“Pentru Tudor, prima vizită în celebrul parc de distracții a fost una de neuitat. I-am promis că vom reveni la Disney și iată că ne-am ținut de cuvânt. Lui Tudor îi place foarte mult aici, dar și nouă, părinților. Adoră cursele de mașini, îi place foarte mult să conducă. Apoi, îi plac pirații și toate poveștile legate de Pirații din Caraibe și este fascinat de tot ce înseamnă Star Wars. În rest, foarte multă înghețată și jeleuri”, povesteste Iuliana Tudor .

Lumea poveștilor prinde viață la Disneyland, fiul Iulianei Tudor bucurându-se din plin de ofertele propuse de celebrul parc de distracții european.

Din această săptămână, Iuliana Tudor le dă întâlnire telespectatorilor cu „Vedeta populară” sâmbăta şi duminica, de la ora 21.00. Ediţiile 4 şi 5 ale celui de-al doilea sezon al concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară” sunt difuzate la TVR 1 pe 19 şi 20 mai, de la ora 21.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *