News

Nunta regala a Prințului Harry cu Meghan Markle va fi difuzata in direct de televiziunea E!

By  | 

http://<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cXSoneEfH8U” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Pe măsură ce regalitatea și vedetele de primă clasă se adună la Windsor, în Anglia pentru a sărbători nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, E! va difuza programe despre familia regală care vor culmina cu evenimentul anului. Programele speciale încep din 9 mai la ora 22:00 cu The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan un program special despre nunți, ce își propune să aducă în prim plan viitorul prințeselor moderne studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle.

Programul continuă cu E! Live From The Royal Wedding pe 19 mai la ora 12:00 cu o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrități Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebrităților Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford vor asigura telespecatorilor o experiență unică din mai multe puncte de vedere, disponibilă pe platforme diferite, timp de cinci ore de transmisie în direct. Transmisiunile dedicate se încheie cu E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric ce va începe pe 20 mai de la 23:00.

Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan este un program special despre regalitate, cultura pop și stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Șef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, “gofugyourself”) și mulți alții. Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viață, stilul vestimentar, filantropie și viața lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generații, cum Kate i-a urmat exemplul și cum Meghan va schimba percepția asupra familiei regale a Regatului Unit. Vom revedea impresionantele nunți de care au avut parte Diana si Kate și vom face predicții pentru ziua cea mare a lui Meghan.

E! News va difuza toată săptamâna conținut dedicat nunții regale pe măsură ce se apropie ceremonia și știri despre pregătirile de ultimă oră furnizate de expertul în regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informații noi despre Prințul Harry și Meghan. Informații despre așteptatul eveniment vor fi furnizate și în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viața captivantă și iubirea de poveste a acestor doamne și va aduce fanilor toate detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Fanii E! News pe Instagram vor regăsi detalii ale ediției speciale prin Instagram Stories pe durata evenimentului din 19 mai, pot urmări fiecare moment pe măsură ce evenimentele se desfășoară și pot arunca o privire in culise pe E! News în mediul digital si @enews pe rețelele sociale (Instagram, Twitter și Facebook) dar și pe @e_news pentru Snapchat.

Programul complet:

 MIERCURI, 9 mai de la 22:00

Programul special de la E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan aduce în discuție evoluția vieții regale și viitorul prințeselor contemporane prin prisma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge si Meghan Markle.

Începând de luni, 7 mai

Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop și E! News vor difuza știri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legătură directă din Londra și Windsor, Anglia și va furniza știri la minut despre Prințul Harry și Meghan, dar și despre ultimele pregătiri ale evenimentului. Plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 mai de la 12:00 

E! Live From the Royal Wedding – transmisiunea de cinci ore, în direct, fără egal – găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

20 mai de la 23:00

E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o oră după transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!

Digital & Social

Fanii E! News de pe Instagram vor afla cele mai noi știri legate de evenimentul din 19 mai prin Instagram Stories. Imagini exclusive din culise vor fi disponibile pe E! News în digital și @enews pe platformele sociale (Instagram, Twitter si Facebook), dar și @e_news pe Snapchat.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Credit foto featured image: copyright 2017 Max Mumby/Indigo/Getty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *