Lifestyle

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară

By  | 

Primăvara aduce vești minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Crăciun, prezentatoare TV și cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată și va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară.

Vestea i-a bucurat nespus pe soțul și pe cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, aceștia din urmă așteptând cu nerăbdare momentul când și vor vedea frățiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online și SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieții sale și că, de mic copil, visa să aibă  familie mare și fericită.

„Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând, învățându-i ce înseamnă iubirea și respectul, reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi”, spune Ela Crăciun.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi marea veste pe pagina ei de socializare, dar și printr-o postare pe blogul său.

„De 12 ani învăț să fiu mamă lângă Alex, apoi lângă Alesia. Acum mă pregătesc pentru o nouă lecție a vieții mele, o minune pe cale să se întâmple. Voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre.

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie șansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluș, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o dată la pieptul meu o ființă mica și fragilă. Gândurile mi se adună și mi se risipesc facându-mi planuri pentru această toamnă. Bebelușul nostru va veni pe lume în luna noiembrie și este așteptat cu iubire de toata familia”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro.

Ela mărturisește că va rămâne în continuare extrem de activă, ducându-și la capăt proiectele.

“Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

 

Anul trecut, Ela Crăciun a organizat șase edițiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț, Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

 

Recent Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și școlile din țară și a fost premiată de cinci ori pentru succesul proiectelor sale online și offline.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *