Recomandari

Vrei o cafea buna? Mergi la Starbucks Reserve!

By  | 

Un concept inedit de cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediție limitată, s-a deschis oficial în centrul Bucureștiului, pe strada Lipscani 71.

La deschiderea oficială a destinației super-cool a momentului au participat peste de 100 de iubitori ai cafelei Starbucks: jurnaliști, artiști, influențatori, parteneri și cei apropiați brandului – Xonia, Alexia Talavutis, Maria Radu, Andrei Leonte, Gianina Corondan, Andreea Perju, Kiki Cioran, Maria Andreea, Andrei Niculae, Gabriela Simion, Irina Maria Mohora.

Cei mai buni barista Starbucks le-a preparat clienților cafeaua preferată, pe muzica clasică interpretată la saxofon de Doina Spătaru, folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidențiind un aspect diferit al cafelei. Alegeți unele dintre cele mai rare cafele din lume – Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni și în cantități limitate.

„Suntem încântați să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spațiu nou atât de frumos, pentru iubitorii noștri de cafea din București. Clienții pot explora întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot încerca produsele delicioase de patiserie și mâncărurile savuroase, în timp ce se relaxează,” a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România și Bulgaria.

Cafeneaua de 395 mp are un aspect industrial și este împărțită pe două nivele, creând astfel spații larg deschise. Arhitectura originală și caracteristicile distincte, precum scara și balustradele, au fost atent întreținute. Confortul și atmosfera caldă le permit clienților să se relaxeze și să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită și aromele tentante ale unora dintre cele mai fine cafele din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *