Fashion&Beauty

Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY s-au lansat oficial în România!

By  | 

KEVIN.MURPHY, apreciatul brand australian de haircare și hairstyle, a fost lansat oficial în România de către Top Line, printr-un eveniment de beauty în cadrul căruia invitatul special, Parul Paz Bamrolia, Style.Master KEVIN.MURPHY, a prezentat conceptul din spatele brandului invitaților.

Printre aceștia, vedete (Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Sonia Argint Ionesu, Ela Crăciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Andreea Perju, Irina Mohora, Cristina Herea), presă de specialitate (Mara Coman – editor in chef Marie Claire, Diana Tofan – editor in chef Glamour,  Anda Brîndușă – editor in chef Harper’s Bazaar, Roxana Dobrița – editor in chef Beau Monde, Elena Stoichiță – editor in chef  OK!, Oana Popoiag – redactor sef adjunct Viva!, Cătălina Cristescu – beauty editor Viva, Psychologies, Dana Panghe – beauty editor Unica, Cătălina Oprea – redactor șef Femeia), fashion bloggeri (Dana Enache, Tatiana Ernuteanu, Adriana Popescu, Aicha Nicole, Alina Vlad), hairstiliști de top (Monica Nemeșu, Cristi Pascu, Cristina Trohani, Viorel Gruia) și ambasadorii Top Line Unalike Beauty – (Carmen Negoiță, Adonis Enache, Alex Vang, Alexandra Crăescu, Sabina Trandafir, Raluca Netca).

Născute din aceeași filosofie ca și produsele de skincare, produsele KEVIN.MURPHY se remarcă prin tehnologia Weightless și sunt dezvoltate să livreze performanță, fashion și corectitudine în alegeri.

În momentul în care au fost selectate ingredientele, creatorul brandului, renumitul hairstylist australian Kevin Murphy a căutat companii care utilizează micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare. Produsele KEVIN.MURPHY conțin astfel ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Vitaminele și aminoacizii repară suprafața exterioară a părului, îngroșând părul și reducând formarea de vârfuri despicate. Extractele hrănitoare din untul de mango și din cel de murumuru netezesc cuticula firului de păr și oferă părului flexibilitate și strălucire.

Produsele conțin extracte din plante tropicale, Baobab, Bambus și sunt infuzate cu esențe de floare de portocal, ce hidratează în profunzime fără să încarce părul.

Antioxidanții din pruna Kakadu – un fruct specific Australiei, din orhidee, floare de lotus și lămâi sălbatic ajută la prevenirea deteriorării firului de păr și repară părul ce a trecut prin multe procese termice si chimice.

Produsele KEVIN.MURPHY nu conțin sulfați, parabeni și sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale          (este printre puținele branduri de produse de înfrumusețare certificate PETA).

Produsele KEVIN.MURPHY curăță eficient și îndepărtează toate impuritățile, fără a acționa asupra culorii, longevitatea produselor fiind dată de extractele din fructe și uleiurile esențiale.

AHA sau acizii din fructe derivați din papaya, citrice, trestie de zahăr exfoliază ușor suprafața părului fără sa usuce sau să-l deterioreze. Surfactanții naturali din Quillaja și alte surse derivate din plante creează o spumă bogată, care hidratează și hrănește părul.

Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

KEVIN: THE SESSION STYLIST

“Lipsa de produse performante de care aveam nevoie atunci când realizam ședințele foto pentru marile case de modă și reviste, m-au obligat să trec peste convențional și să creez primele produse de îngrijire a părului, inspirat fiind de produsele de îngrijire facială. Am dorit să creez o gamă de produse care, alături de talentul hairstylistului, să schimbe caracteristicele părului și să ducă trendurile într-o nouă directie!”, a declarat hairstylistul Kevin Murphy.

Kevin Murphy este un maestru al profesiei sale, care înțelege cu adevărat puterea de transformare a părului. Lucrările sale au ajuns pe coperta marilor reviste glossy la nivel internațional. Acesta a coordonat echipe de hairstylisti pentru nenumărate case de modă.

După absolvirea cursurilor de la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia si s-a poziționat drept unul dintre cei mai influenți hairstiliști din țară.

Lucrează cu regularitate pentru pictorialele revistei Vogue Australia și a creat o nișă în cadrul industriei, recunoscut fiind ca iubitor al look-urilor naturale, adoptând în pictoriale stylinguri cu aspect tip “păr de plajă”.

În 2007, Kevin a primit premiul Australian Master la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile.

Atunci când lucrează pentru pictoriale și prezentări de modă, părul și tenul modelelor trece printr-o serie de schimbări. Fiind un colaborator constant al caselor de modă, lucrând cu modelele în backstage, Kevin a constatat că, pe măsură ce trece ziua, părul modelelor devine din ce în ce mai greu de coafat, devine lipsit de vitalitate. În acel moment, niciun produs de pe piata nu satisăfacea în totalitate nevoile unui stilist, mai ales atunci când se lucra pentru un editorial.

Astfel, Kevin și-a creat propriul brand, un brand care să răspundă nevoilor sale ca stilist. A dezvoltat produse ce pot fi utilizate în mod ideal și de consumatorii finali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *