Lifestyle

Ce cadou le-a facut Ramona Badescu parintilor sai, la aniversarea a 60 de ani de casatorie!

By  | 

Anul 2018 a inceput bine pentru Ramona Badescu, cu proiecte noi care o tin ocupata in Italia. Insa atunci cand vine vorba de parintii ei, vedeta, desi are un program incarcat, nu sta deloc pe ganduri. Tatal si mama Ramonei, Cristel (86 ani) si Liana Badescu (82 ani), au sarbatorit la sfarsitul saptamanii trecute 60 de ani de casatorie, iar actrita le-a organizat o frumoasa petrecere, in orasul natal, la Craiova. Chiar daca a venit pentru doar doua zile in tara, Ramona s-a ocupat indeaproape de toate detaliile ce au tinut de organizare si s-a asigurat ca totul va decurge perfect pentru petrecerea aniversara.

2b2046af-7b50-4839-a750-039aeaa00fc8

“Am venit in tara special pentru aniversarea celor 60 de ani de casatorie a parintilor mei. Sper sa jucam si la nunta de diamant! Oricum, am putea sa-i includem in Cartea Recordurilor, pentru ca in societatea in care traim acum este foarte greu sa ajungi macar la zece ani de casatorie! Parintii mei sunt un exemplu pentru mine si ma bucur ca am putut sarbatori impreuna aniversarea lor de 60 de ani de casatorie! Eu m-am ocupat si am organizat petrecerea, mama a ales meniul. A fost o seara frumoasa in compania familiei si a prietenilor apropiati!”, a marturisit vedeta, care a inceput ziua aniversara cu un frumos recital la pian al tatalui sau, dupa care al fratelui, de profesie medic. Se pare ca toti membrii familiei Ramonei au fost atrasi de muzica si de partea artistica.

Invitatii au servit la eveniment rata pe varza, coaste de porc pe pat de cartofi si aperitiv de foie gras. Tortul aniversar a fost cu bezea, caramel, nuci si ciocolata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *