Davidutzu Americanutzu

Mi-am primit portia de indragosteala!

By  | 

De asa dragoste si pupaturi nu am avut parte niciodata! Traiesc cea mai fericita perioada a vietii mele si ma topesc dupa fiecare “Te iubesc” primit, dupa fiecare imbratisare si dupa pupicii dulci pe care mi-i da Americanutzul in fiecare zi. Ma bucur ca baiatul meu este sensibil si da dovada de afectiune. Eu nu le-am aratat astfel dragostea parintilor mei, am fost mai inhibata, nu cred ca le-am spus “Te iubesc” de prea multe ori, nu am fost asa deschisa si nu am dat frau liber sentimentelor, ii iubesc insa in felul meu… Dar ce poate fi mai frumos decat o imbratisare perfecta care face cat o mie de cuvinte si o declaratie zilnica de iubire care imi umple inima de bucurie?

In plus, saptamana asta am primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste din partea baietelului meu de 4 ani si aproape 6 luni, care m-a lasat fara cuvinte: “Mami, te pup mult in fiecare zi pentru ca de Ziua Indragostitilor vreau sa ma indragostesc de tine! Te iubesc, mami!”. Ce as putea sa-mi doresc mai mult? Nu stiu daca David intelege de pe acum sensul cuvantului “Te iubesc” si daca intelege ceva din Ziua Indragostitilor, stiu insa ca eu ii spun asta in fiecare zi, ca ma topesc dupa el si ca imi doresc sa fie asa de iubitor si cu fetele pe care o sa le placa. Chiar i-am zis ca iubitele lui vor fi foarte fericite daca o sa le pupe asa de des si o sa le iubeasca ca pe mine:)))))! Si s-a rusinat!

Sunt curioasa sa aflu cum isi exprima ceilalti copii “indragosteala” si ce declaratii primesc mamicile de la micutii lor. Va astept cu commenturi! Zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *