News

Cu cine imparte Adela Popescu platoul de filmare!

By  | 

Vorbește lumea a început un an nou plin de voie bună și divertisment de cea mai bună calitate pentru a le oferi telespectatorilor dimineți pline de relaxare, sfaturi de lifestyle și sănătate. Cât timp Cove îi dă o mână de ajutor lui Cupidon, încercând să găsească fetele potrivite pentru băieții gata de însurătoare, Adela are parte de coprezentatori carismatici alături de care le transmite telespectatorilor cele mai noi informații din lumea mondenă.

George Papagheorghe a acceptat provocarea Vorbește lumea și este alături de Adela pentru a aduce bună-dispoziția în casele telespectatorilor.

„Sunt emotionat, dar foarte fericit. Începem anul surprinzător de bine cu o nouă provocare. Mă voi bucura de fiecare clipă alături de Adela și de telespectatorii Vorbește lumea și, bineînțeles, că o să învăț tot ce pot din această experiență.”, a declarat George.

În fiecare dimineață, după Știrile PRO TV, telespectatorii sunt invitați să descopere ultimele noutăți din lumea mondenă, dar și sfaturi utile în materie de sănătate și lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *