News

INNA a luat cu asalt un post de radio

By  | 

INNA a început dimineața în forță la Virgin Radio, unde a interpretat cel mai recent single, „Nirvana”. Artista i-a luat prin surprindere pe matinalii de la Virgin Radio, într-un moment special, un takeover al clădirii.

Tot momentul aici:

INNA – Nirvana (Virgin Radio Takeover)

https://www.youtube.com/watch?v=yInADtnhY84

Împreună cu dansatorii, artista a cântat și a adus energie și bună dispoziție. Apoi, a interpretat același single, „Nirvana”, într-o variantă specială, acustică, reggae.

INNA – Nirvana (acoustic reggae)

https://www.youtube.com/watch?v=jirul-YY_CA&feature=

„Nirvana” are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube și este inclusă pe albumul cu același nume, lansat de artistă pe 11 decembrie anul acesta. Pe album, fanii artistei pot regăsi hituri precum „Ruleta”, ”Gimme Gimme”, „Nota de plată”, dar și piese noi, precum ”Don’t Mind” sau “My Dreams”.

INNA – Nirvana

https://www.youtube.com/watch?v=OfS1jFck8YQ

Pentru lansarea albumului „Nirvana”, INNA a avut parte de o petrecere surpriză chiar în Aeroportul Otopeni, la sosiri, atunci când a aterizat după unul dintre concerte. Acolo o așteptau prieteni, fani, artiști, presă, influnceri, oameni dornici să se bucure alături de ea de cel mai recent album, pe care l-au ascultat în premieră acolo.

INNA – Otopeni Airport Surprise Party

https://www.youtube.com/watch?v=6nW4TFP3BgE

INNA va susține un concert în Las Vegas pe 23 decembrie, apoi va petrece câteva zile și în Los Angeles, iar Noaptea dintre Ani o va găsi pe artistă la Sibiu, unde va cânta în Piața Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *