Lifestyle

Delia lansează o colecție de sweatshirts Limited Edition cu tematică gastronomică de Crăciun

By  | 

În preajma sărbătorilor, Delia pregătește mai multe surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site, www.deliaofficial.ro, și magazinul online https://shop.deliaofficial.ro/.

Dar cel mai frumos cadou pentru toți cei care o urmăresc și o ascultă este o colecție specială de sweatshirts Limited Edition cu tematică de Crăciun. Așa cum și-a obișnuit publicul, colecția artistei este una surprinzătoare și plină de umor, pentru că inspirația a fost luată din… gastronomia românească. Astfel, toți cei care vor cumpăra haine din noua colecție vor purta cele mai apreciate bucate pe care românii le pun pe masa de Crăciun: sarmale cu mămăliguță, cârnați, brânză, ceapă și nelipsitul cozonac.

Cele 4 sweatshirts puse în vânzare au fost alese dintre cele 9 modele create de Delia, pe care artista le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde cei care o urmăresc au votat printurile care le-au plăcut cel mai mult.

Grafica pentru sweatshirts aparține lui Dimitri Caceaune și David Gal, iar producția a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziționa online, de pe https://shop.deliaofficial.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *