Fashion&Beauty

JUSBOX Feather Supreme, gama exclusivista de parfumuri inspirata din generatia muzicala a idolilor!

By  | 

Jusbox, o gama exclusivista de parfumuri al carei concept este reprezentat de asemanarea dintre parfum si muzica, isi are inspiratia cheie pentru toate aromele sale din generatia muzicala a idolilor ce au reusit sa isi puna amprenta asupra societatii, culturii si mediului artistic din era lor, transmitandu-si emotiile prin “mesaje muzicale”.


Amintirile, emotiile si senzatiile fac parte din lista vasta a ingredientelor care inspira un parfumier si compozitia sa. Jusbox a creat “ode” olfactive pentru formatiile ce si-au lasat o amprenta sentimentala, puternica:

Jusbox Feather Suprem (78 ml, 729 lei)

La inceputul anilor 1960, multi americani au crezut ca va incepe o epoca de aur. In 1964, presedintele Lyndon B. Johnson a urmarit “amprenta” predecesorului sau J.F. Kennedy si a impus un Act privind drepturile civile care interzice discriminarea in locurile publice, persecutand orice discriminare impotriva femeilor si a minoritatilor si a promis tuturor oportunitati egale la locul de munca. Dar aceste legi nu au rezolvat problemele cu care se confruntau afro-americanii sau femeile: nu au eliminat rasismul, sexismul sau saracia. A existat o nevoie de “voci” puternice, feminine, intr-o societate dominata de barbati si in industrie. Voci care pot sa abordeze misoginia nedefinita a timpului. Evanghelia a oferit un raspuns natural “chemarii” si Bisericii Negre, mediul de cultivare a uneia dintre cele mai influente si importante voci pop: Aretha Franklin. A imbinat muzica evanghelica cu senzualitatea R & B, inovatia jazzului si precizia popului. In 1968 a “domnit” in intreaga America si Europa ca “Regina muzicii Soul” si a fost vazuta ca un simbol puternic al egalitatii de sex feminin si al dezvoltarii oamenilor de culoare, devenind o sursa de inspiratie prin perseverenta, forta, si success, atat pentru acestia cat si pentru generatiile feminine.

Pentru Feather Supreme, parfumierul Dominique Ropion a creat o compozitie extrem de feminina, ce te duce cu gandul la dansul elegant si senzual al unei pene in aer: se deschide cu note de mandarina, bergamota si mar, ce mai tarziu dezvaluie o “inima” florala, profunda, cu atingeri de trandafir, ylang-ylang, iasomie si tuberoza. Caracterul sofisticat si puternic este conferit de notele aparte de patchouli, labdanum si mosc.

Produsele JUSBOX sunt disponibile in locatiile Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *