News

Cu cine sta Maruta la masa!

By  | 

Începând din 27 noiembrie, de la ora 15:00, o dată pe săptămână, diplomați străini vin în platoul emisiunii La Măruță și stau la masă cu Măruță. Cătălin va avea invitați de seamă și împreună vor gusta din cele mai bune și renumite produse tradiționale românești. Luni vor veni La Măruță reprezentanți ai Ambasadei Americii, Katy Estes – Consul general în funție și Ron Hawkins – Consilier pentru Presă și Cultură. Ei vor fi primii doi invitați speciali ai lui Cătălin, care vor încerca produsele din Cămăruța lui Măruță.

“Cămăruța merge bine. De fapt, a devenit cam neîncăpătoare, așa că mi-a venit ideea să împart cât mai simplu și direct din bunătățile primite. Începând de luni, îmi voi amenaja în platou un colțișor românesc și, o dată pe săptămână, voi invita la masă, aici, în platou, câte un om special, câte un om vrednic și muncitor, harnic și cinstit, vesel, optimist și haios, un om de 10!  De luni, vă invit LA MASă CU MĂRUȚĂ! La o sărmăluță, o chifteluță, la o mămăliguță, și la un pahar de vorbă, așa cum îi place românului să spună.”, a spus Cătălin Măruță.

Luni, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmări o ediție a emisiunii La Măruță plină de surprize și invitați speciali.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *