Lifestyle

Oana Tache este digital host la Vocea României!

By  | 

Vinerea aceasta încep live-urile Vocea României! Conectează-te la show-ul în care vocea e vedeta, fii gata să iei parte în direct la cea mai tare competiție din această toamnă!

Începând de săptămâna aceasta, în fiecare vineri, PRO TV extinde experiența Vocea României în online, iar Oana Tache este gazda din digital care întoarce pe toate fețele vedetele, invitații speciali și concurenții care luptă anul acesta pentru marele trofeu. De la ora 19:30, dar și în pauzele de publicitate, descoperă atmosfera din backstage și fii mai aproape de preferații tăi pe pagina de facebook Vocea României.

“Într-o lume în continuă schimbare, era firesc să aderăm la trend-urile internaționale și să venim cu un concept care să aducă telespectatorul mai aproape de Vocea României, în online. Mă bucur că această idee a fost susținută, s-a dezvoltat frumos, și mă bucur că am alături o echipă de oameni extrem de deschiși, care cred în inovație. Așadar, vă dau întâlnire pe facebook-ul Vocea României în fiecare vineri! Să descoperi ce se întâmplă în culise, să nu ratezi niciun moment, să fii alaturi de noi la fiecare pas, să stai de vorbă cu vedetele tale preferate și să le spui concurenților verde-n față ce crezi despre ei, totul în real time. Să vezi și ce nu se vede la TV și să trăiești experiența celui mai tare show! Să iei parte la acțiune! Să faci show odată cu noi! Popor de voce însetat, stai conectat!”– a spus Oana Tache, digital host Vocea României.

În numai patru zile, înainte de fiecare ediție live Vocea României, dar și în pauzele de publicitate, Oana Tache e vocea din online și aduce întreaga experiență pe pagina oficilală de facebook a show-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *