Lifestyle

Nadine a scris o carte de dezvoltare personala! A lucrat doi ani la ea si o lanseaza la Gaudeamus!

By  | 

Prima oara a inceput sa scrie in adolescenta apoi si-a transformat treptat hobby-ul in realitate. A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie.

 “Îndeplineste-ti visurile si planul tau cu tine” se numeste cartea scrisa de Nadine, in colaborare cu Editura For You.

 “Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca. Este o carte scrisa de un autor de dezvoltare personala roman, care are habar despre cei carora le scrie, in comparatie cu cele mai multe carti de dezvoltare personala traduse, si al caror continut nu se potriveste tipologiei romanului. Nu poti ca American sa-l sfatuiesti pe Roman… Doar dupa ce ai trait romaneste poti sa iti dai cu parerea. Asadar, este o carte pentru romani, o carte unealta pe care romanul o poate folosi pentru a-si construi o viata noua. Indiferent de varsta pe care o are, indiferent de statutul social, indiferent de cati bani are sau nu are in banca. Am lucrat doi ani la aceasta carte. Am semnat contractul cu editura For You pentru 150 de pagini si au iesit 300… 300 de pagini necesare pentru a transforma”, spune Nadine.

Despre curajul de a scrie si de a-si transforma visul in realitate, Nadine a mai adaugat:

“De mult imi doream sa fac asta. In adolescenta am inceput prima oara sa scriu… Mai tarziu, insa, am identificat in mine nevoia de a scrie, si am putut sa-i pun nevoii eticheta de VIS, nu doar de o simpla dorinta. Acum doi ani am fost pregatita pentru a scrie prima mea carte!”.

Nadine isi va lansa oficial cartea “Îndeplineste-ti visurile si planul tau cu tine” la Targul Gaudeamus, pe data de 25 Noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *