News

MTV EMA e LIVE duminică la MTV ROMÂNIA!

By  | 

MTV Europe Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale europene ale anului, a ajuns la ediția cu numărul 24. Anul acesta, show-ul va avea loc la Londra și va fi prezentat de Rita Ora, iar întregul spectacol va fi LIVE la MTV România, duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00.

“În 1996, MTV EMA îi premia la Londra pe Oasis, George Michael și alții în cadrul celui mai tare eveniment muzical european! Acum, după 21 de ani, cele mai prestigioase premii muzicale europene se întorc în capitala Marii Britanii și îi aduc ÎN DIRECT din Londra pe Rita Ora, Demi Lovato, Kesha, Shawn Mendes, The Killers și mulți alții! Încă îti poți vota preferatul pe www.mtvema.com/ro.”, a declarat Oana Tache.

Evenimentul reunește an de an în Europa cele mai populare staruri internaționale din industria muzicii, iar la fiecare ediție sunt premiate cele mai bune compoziții audio și video, dar și cei mai talentați cântăreți din lume.

Duminică, de la 21:00 la MTV România, artiștii noii generații au pregătit un show plin de culoare și cu momente speciale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *