Lifestyle

Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare

By  | 

Alina Pușcaș a fost sărbătorită pe 2 noiembrie pe platourile de filmare ale show-ului “Te cunosc de undeva!”, la împlinirea frumoasei vârste de 34 de ani. Prezentatoarea emisiunii a avut parte de o surpriză de proporții, care a emoționat-o până la lacrimi.

În plină filmare, Alinei i s-a spus să privească la ecranele de pe scenă, pe care au început să curgă urările video de “La mulți ani!”, venite din partea celor mai dragi persoane din viața ei, familie și prieteni. Cel mai emoționant moment a fost acela când în imagine au apărut soțul ei, doctorul Mihai Stoenescu, și cei doi copii ai lor, Alexandru și Melissa.

Nu m-am așteptat nici o secundă la așa ceva. E cea mai frumoasă aniversare la muncă! Cred că niciodată nu m-am bucurat așa. Vă mulțumesc din suflet!”, a spus Alina Pușcaș, plângând de-a binelea, după ce colegul Cosmin Seleși, jurații, vedetele de la canapea, colegii din balet, echipa de producție și toți spectatorii i-au cântat “Mulți ani trăiască!”.

Pe platourile de la “Te cunosc de undeva” a fost așadar o aniversare cu multe flori, tort, emoții și voie bună, pe care Alina nu o va uita prea curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *