Davidutzu Americanutzu

Ce poti face cu un copil si 66 de magneti destepti! New toys in town!

By  | 

De sambata suntem “in priza” cu magnetii! Americanutzul meu a primit un minunat set de joc de constructie cu 66 de magneti si de cand am ajuns acasa cu jucaria “new entry”, David nu s-a mai despartit de ea! Si nu doar lui ii place, ci si noua, pentru ca ofera diverse posibilitati de modelare si ii pune mintea la contributie, in plus, ne jucam impreuna. Si-a construit astfel nenumarate vehicule cu care s-a jucat de dimineata pana seara, fara sa para deloc plictisit. Masini, avioane, roboti si toate minunatiile, au trecut pe rand prin manutele lui dibace si au fost exploatate pana in cel mai mic detaliu. Nu va mai spun ca in prima seara, incantat fiind de constructiile lui, David a adus toti magnetii in pat si a adormit cu ei in brate. Va invit sa descoperiti lumea magnetilor Mumu Toys si Magspace, merita din plin! Pretul jocurilor de constructie sunt asemanatoare Lego-urilor, insa noi ne-am declarat multumiti! In plus, sunt niste cadouri inedite pentru sarbatorile de iarna care se apropie cu repeziciune, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Noi am mai pus ochii pe niste modele si cred ca de Craciun, Davidutzu Americanutzu va mai fi fericitul posesor al inca unui Magspace! Enjoy!

”Mumu Toys aduce in exclusivitate MAGSPACE pe piata din Europa – Jocuri Magnetice Educative de Constructie 3D pentru copii. Noi suntem Lumea Magnetilor. Jocurile de constructie, pe baza de magneti, stimuleaza creativitatea si inteligenta copiilor. Calitatea exceptionala a produselor este prioritara pentru noi, piesele fiind fabricate din policarbonat, un material foarte usor, rezistent la socuri”, spune Robert Iliescu – Manager Mumu Toys, cel care, de altfel, a si adus aceste jocuri magnetice la noi.

Jocul de constructie Magspace, cu piese magnetice de forme si culori diferite este util atat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare, cat si a perceperii relatiilor spatiale. Jocul magnetic de constructie Magspace este util atat pentru uz individual cat si pentru utilizarea in colectivitati: gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca etc. Interactiunea cu jocurile magnetice educa spiritul altruist, creeaza echipe si ii determina pe copii sa isi sporeasca capacitatea de atentie si concentrare. Creativitatea, distractia si calitatea sunt elementele esentiale ale fiecarui set Magspace. Gama larga de produse ofera solutii de joaca adecvate fiecarui copil, de la varsta de 3 ani, pana la adolescenti si chiar adulti.

        

Magspace este un concept educational, mai mult decat un joc, cu ajutorul caruia copilul isi dezvolta creativitatea, gandirea stiintifica, aptitudini organizationale si inteligenta spatiala. Trecerea de la lumea 2D la cea 3D stimuleaza coordonarea dintre maini si ochi, creativitatea copilului, dar si capacitatea acestuia de a gandi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *