Recomandari

Prietenii Cățeluși, un nou serial animat debutează azi la Disney Junior

By  | 

Nu stiu copiii vostri cum sunt, dar David al meu de cand a vazut reclama cu noul desene care urmeaza sa aiba azi premiera la Disney Junior, nu mai are rabdare! De mai bine de doua saptamani m-a intrebat “Cand incepe, cand incepe, cate zile mai sunt pana ne putem uitam la Prietenii Catelusi, mami”? Si aseara a vazut din nou reclama! “Mamiiii, maine abia astept sa vin acasa de la gradinita. E ziua zero! Gata! Incepe serialul! Yupiiii!” Si, da! Azi il iau mai devreme de la gradi, ca sa fie deja instalat in fata televizorului la ora 17.25, sa-si vada preferatii, pe Bingo si Rolly:))) Si bineinteles ca ma voi uita si eu cu el:))! Mai sunt fani?

Prietenii Cățeluși, un nou serial animat debutează la Disney Junior, azi, pe 9 octombrie la 17:25. Creat de comediantul Harland Williams, serialul este destinat preșcolarilor și familiilor lor și prezintă povestea a doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly. Mereu dornici de aventuri, cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc și în alte colțuri ale lumii.

PUPPY DOG TAILS – “Hawaii Pug-Oh” – When Bob says he’d love to feel the sand on his toes, pug puppy brothers Bingo and Rolly go on a mission to Hawaii. (Disney Junior)
ROLLY, BINGO

Indiferent dacă se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, Bob, sau un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

Fiecare episod prezintă două povești cu o durată de 11 minute ce evidențiază similitudinile și diferențele dintre Bingo și Rolly, oferind în același timp lecții pozitive despre prietenie, rezolvarea problemelor, colaborare, creativitate și aventură.

Serialul este produs de Wild Canary impreuna cu Disney Junior. Noi episoade se difuzează în fiecare zi de luni până vineri la ora 17:25 la Disney Junior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *